Διέρρευσε η λίστα της Χρυσής Μπάλας και... πανηγυρίζει ο Λεβαντόφσκι

Διέρρευσε η λίστα της Χρυσής Μπάλας και... πανηγυρίζει ο Λεβαντόφσκι

Ανεπίσημο έγγραφο που διέρρευσε τις τελευταίες ώρες στα social media παρουσιάζει τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας για τον νικητή της Χρυσής Μπάλας - Στην κορυφή ο Λεβαντόφσκι, Μέσι και Μπενζεμά συμπληρώνουν την τριάδα

«Χτυπάει» Λεβαντόφσκι η Ρεάλ
Η ψηφοφορία για τον νικητή της Χρυσής Μπάλας ολοκληρώθηκε πριν από μερικές ημέρες (25 Οκτωβρίου), όμως ο ποδοσφαιρικός πλανήτης θα πρέπει να κάνει υπομονή για ακόμη ένα μήνα προκειμένου να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα.

Μετά από απουσία ενός χρόνου λόγω της πανδημίας του κοροναϊού, το France Football διοργανώνει και πάλι το Ballon d'Or με την τελετή απονομής να είναι προγραμματισμένη για τις 29 Νοεμβρίου.

Ανεπίσημο έγγραφο όμως που έχει διαρρεύσει τις τελευταίες ώρες στα social media φέρεται να αποκαλύπτει από νωρίς τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας και επιχειρεί να θέσει πρώιμο τέλος στην... ανυπομονησία.



Σύμφωνα με την σχετική λίστα, κορυφαίος ποδοσφαιριστής για το 2021 αναδείχθηκε ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι με 627 πόντους για να κατακτήσει για πρώτη φορά στην καριέρα του το βραβείο, ενώ την πρώτη τριάδα συμπληρώνουν οι Λιονέλ Μέσι και Καρίμ Μπενζεμά.

Κλείσιμο
Αρκετά πιο πίσω βρίσκεται το όνομα του Κριστιάνο Ρονάλντο που καταλαμβάνει την 9η θέση της κατάταξης, ενώ την τιμητική της στην πρώτη δεκάδα έχει η Τσέλσι που βλέπει τους Ζορζίνιο και Καντέ στην 5η και 7η θέση αντίστοιχα.

Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης