ΠΑΟΚ: Με Κρέσπο και Ροντρίγκο, αλλά χωρίς Κούρτιτς η αποστολή για το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη

ΠΑΟΚ: Με Κρέσπο και Ροντρίγκο, αλλά χωρίς Κούρτιτς η αποστολή για το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη

Ο Χοσέ Κρέσπο επιστρέφει στην αποστολή του ΠΑΟΚ για το κυριακάτικο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να δείχνει ξεκάθαρη προτίμηση στην… παλιά φρουρά της ομάδας

krespoo
Οι Κυπελλούχοι Ελλάδας ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το ντέρμπι της Κυριακής απέναντι στον Ολυμπιακό και σε λίγη ώρα θα αναχωρήσουν από τη Θεσσαλονίκη με προορισμό την Αθήνα.

Στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου βλέπει κανείς ξανά τα ονόματα των Χοσέ Κρέσπο και Ροντρίγκο Σοάρες, όχι όμως και αυτά των Γιάσμιν Κούρτιτς και Λούκας Τέιλορ, οι οποίοι έμειναν εκτός, όπως και ο ανέτοιμος Ίνγκασον μαζί με τους Καγκάβα, Λύρατζη, Κωνσταντέλια και Κούτσια.

Aναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

Μία ακόμα εκτός έδρας πρόκληση για τον Δικέφαλο που ταξιδεύει στον Πειραιά για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής της Super League Interewetten 2021-22.

Η διήμερη προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (23.10) με προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία, η οποία είχε να κάνει με την τακτική προσέγγιση του επικείμενου αγώνα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», με το βάρος να πέφτει και στις στατικές φάσεις.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μπορεί να υπολογίζει στον Χοσέ Άνχελ Κρέσπο ο οποίος προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα και θα είναι στην αποστολή.

Οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός για το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό είναι οι:

Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Μιχάι, Κρέσπο, Μιχαηλίδης, Σίντκλεϊ, Γιαξής, Εσίτι, Σβαμπ, Αουγκούστο, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Μιτρίτσα, Α. Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι , Άκπομ.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Η Αναστασία Τσιλιμπίου... χείμαρρος στο Gala: «Στο δικό μου παραμύθι ο Δράκος είμαι εγώ»

Καιρός: Βροχές σήμερα στα βορειοδυτικά και ηλιοφάνεια στην υπόλοιπη χώρα - Νέα κακοκαιρία από το βράδυ της Κυριακής

Rust: Είχαν προηγηθεί δύο περιστατικά με εκρήξεις όπλων - Το συνεργείο είχε αντικατασταθεί από ντόπιους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης