Ο 28χρονος γκολκίπερ της Ένωσης έλαβε τη σχετική κλήση και είναι μέσα στους υποψηφίους για τις τελικές επιλογές ενόψει των εντός έδρας αγώνων της Αυστρίας με Ισραήλ και Μολδαβία στις 12 και 15 Νοεμβρίου για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Υπενθυμίζουμε ότι ο Στάνκοβιτς δεν θα μπει τη δεδομένη στιγμή για επέμβαση λόγω του μικροπροβλήματος που αντιμετωπίζει στον μηνίσκο καθώς αποφασίστηκε η κατάστασή του να επανεξετάζεται. Συνεπώς θα είναι διαθέσιμος για τον Αργύρη Γιαννίκη.
Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξή τους, τα «Γαλανόλευκα Αστέρια by EKO» έχουν εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες αναπτυξιακές δράσεις του ελληνικού μπάσκετ, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το μέλλον του αθλήματος χτίζεται από τις μικρές ηλικίες.
Η σύγχρονη μεταλλευτική δραστηριότητα, δεν καθορίζεται μόνο από την παραγωγή πρώτων υλών, αλλά και από τον τρόπο με τον οποίο εντάσσεται στο κοινωνικό, οικονομικό και περιβαλλοντικό πλαίσιο, στο οποίο λειτουργεί και το πως αλληλοεπιδρά με αυτό.