Εθνική: Το προπονητικό επιτελείο δίνει όλη την αμοιβή του στην ανάπτυξη του μπάσκετ

Εθνική: Το προπονητικό επιτελείο δίνει όλη την αμοιβή του στην ανάπτυξη του μπάσκετ

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, ο Σάββας Καμπερίδης, ο Ισίδωρος Κουτσός και ο Κώστας Παπαδόπουλος αποφάσισαν η αμοιβή τους από την Εθνική ομάδα να καταλήγει στην ενίσχυση των προγραμμάτων ενίσχυσης του ελληνικού μπάσκετ

manolopoulosss
Νέα εποχή. Νέες αποφάσεις. Το νέο τεχνικό επιτελείο της Εθνικής ομάδας, ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, ο Σάββας Καμπερίδης, ο Ισίδωρος Κουτσός και ο Κώστας Παπαδόπουλος θέλησαν να προβούν σε μία ιδιαίτερη κίνηση.

Και να την συνδυάσουν με την έναρξη της παρουσίας του στον γαλανόλευκο πάγκο. Τα μέλη του επιτελείου ενημέρωσαν ότι η αμοιβή τους (η οποία έχει συμφωνηθεί με την Ομοσπονδία) θα καταλήγει σε έναν ειδικό λογαριασμό, ο οποίος θα δημιουργηθεί για την ενίσχυση των προγραμμάτων ανάπτυξη του ελληνικού μπάσκετ.

«Στη διάρκεια των συζητήσεων που έγιναν με τους διοικούντες την Ομοσπονδία μάθαμε γι’ αυτή την πρωτοβουλία και θεωρήσαμε σωστό μαζί με τους συνεργάτες μου να συμμετάσχουμε. Είναι φανερό ότι βρισκόμαστε στην αρχή ενός συνολικού πλάνου ανάπτυξης του ελληνικού μπάσκετ και κρίναμε ότι ως άνθρωποι που ζούμε σε αυτό τον χώρο και ακόμα περισσότερο ως προπονητές της Εθνικής Ελλάδας, έπρεπε να το στηρίξουμε έμπρακτα», δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΕΟΚ ο Σωτήρης Μανωλόπουλος.

Με τον Δήμο Ντικούδη, υπεύθυνο των Εθνικών ομάδων, να τονίζει: «Είναι αυτονόητες και θερμές οι ευχαριστίες προς τα μέλη του προπονητικού επιτελείου γι’ αυτή τους την ενέργεια. Έχει ιδιαίτερη σημασία ότι αυτοί δίνουν πρώτοι το παράδειγμα, αλλά και το έναυσμα προς την κατεύθυνση της ενωμένης πορείας και καθολικής στήριξης του σχεδίου ανάπτυξης του ελληνικού μπάσκετ».

Παράλληλα με τον ειδικό λογαριασμό για την ανάπτυξη του μπάσκετ, θα δημιουργηθεί και άλλος ένας. Θα είναι για «αλληλεγγύη», με στόχο την ενίσχυση των σωματείων από όλη τη χώρα με αυξημένες ανάγκες λειτουργίας, μετακινήσεων και άλλων καθημερινών απαιτήσεων.


Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:


Μητσοτάκης: Ενώπιον της ΕΕ η Τουρκία για το μεταναστευτικό μετά τις ευθείες απειλές της Άγκυρας

Κίνημα Αλλαγής: Η μάχη των «6», το γόητρο με τις υπογραφές, τα σενάρια για αποχωρήσεις και η «προοδευτική διακυβέρνηση»

Επίθεση με βιτριόλι: Πλησιάζει η ώρα των ενόρκων για την Έφη Κακαράντζουλα μετά την αγόρευση «καταπέλτη» του εισαγγελέα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης