Μπενζεμά: Ποινή φυλάκισης 10 μηνών με αναστολή και 75.000 ευρώ πρόστιμο για την υπόθεση Βαλμπουενά
Η εισαγγελία ζήτησε ποινή φυλάκισης δέκα μηνών με αναστολή εναντίον του Καρίμ Μπενζεμά και πρόστιμο 75.000 ευρώ για την υπόθεση του εκβιασμού του Ματιέ Βαλμπουενά
Δέκα μήνες ποινή φυλάκισης με αναστολή είναι η πρόταση της εισαγγελίας εναντίον του Καρίμ Μπενζεμά, αλλά και 75.000 ευρώ πρόστιμο, σύμφωνα με τη ''Le Parisien'', για την υπόθεση του εκβιασμού του Ματιέ Βαλμπουενά! Συγκεκριμένα, η εισαγγελέας της υπόθεσης, Σεγκολέν Μαρέ, τόνισε: "Ο κ. Μπενζεμά ήταν ένα κομμάτι στρατηγικής και το γνώριζε". Επιπλέον, υπογράμμισε ότι ο στράικερ τη Ρεάλ είχε "εξουσία", δεν "έβαλε μαχαίρι στο λαιμό του Βαλμπουενά", όμως τον συμβούλευσε να "πάρει την σωστή απόφαση".
Η δίκη, θυμίζουμε, ξεκίνησε την Τετάρτη στα σωφρονιστικά καταστήματα στις Βερσαλλίες για ενός προσωπικού βίντεο του άσου του Ολυμπιακού.
Σε βάρος των τεσσάρων άλλων κατηγορουμένων, που διώχθηκαν σε αυτή την υπόθεση για απόπειρα εκβιασμού, ο εισαγγελέας ζήτησε ποινές από 18 μήνες φυλάκιση με αναστολή έως τέσσερα χρόνια φυλάκιση!
Έρευνα του Douleutaras σε συνεργασία με το ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, αποτυπώνει τις τάσεις και τις προκλήσεις που διαμορφώνουν την καθημερινότητα των σύγχρονων επαγγελματιών
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.