Υπό το βλέμμα του Γιάννη Μπουρούση το πρωτάθλημα «3 on 3» των αστυνομικών

Υπό το βλέμμα του Γιάννη Μπουρούση το πρωτάθλημα «3 on 3» των αστυνομικών

Παρουσία του πρώην αρχηγού της Εθνικής ομάδας μπάσκετ πραγματοποιήθηκε το «3 on 3» των αστυνομικών

bourou1
Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης «3 on 3» που συνδιοργανώθηκε από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών και την Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος, στις εγκαταστάσεις της πρώην Σχολής Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας.

Συνολικά έλαβαν μέρος 27 ομάδες αντρών και τρεις γυναικών.

Στους άνδρες, σε έναν απίστευτο σε διακύμανση τελικό, ο οποίος κρίθηκε στην παράταση, την 1η θέση κατέλαβε η ομάδα των Μερακλήδων (Καραμπέκης Παναγιώτης, Ζολώτας Ανδρέας, Τσικούρας Θεοφάνης), επικρατώντας της ομάδας της ΥΤΑ BC (Γκούτλας Δημήτριος, Φελεμέγκας Ιωάννης, Βαφάκης Δημήτριος, Τσιβούλας Ιωάννης). Την 3η θέση κατέλαβε η oμάδα των Shipwrecks (Ακρίβος Ευάγγελος, Σκορίλας Ευάγγελος, Μαλλιαρας Αθανάσιος, Πολύζος Δημήτριος). MVP της διοργάνωσης αναδείχθηκε ο Καραμπέκης Παναγιώτης.

Στον διαγωνισμό των τριπόντων επικράτησε ο Καγκαράκης Νικόλαος.

Στις γυναίκες η κατάταξη ήταν η εξής: 1) ΤΡΙΠΟΝΤΕΡ (Κιουρτζίδου Αναστασία, Καραβασίλη Χρυσούλα, Λιάγκα Αικατερίνη) 2) ALL STARS (Χαρίση Ιουλία, Παπαγεωργίου Φωτεινή, Πετρογιάννη Κων/να 3) ΑΗΤΤΗΤΕΣ (Μπετκα Μαρία, Γρηγοριάδου Παρθένα, Κεφαλα Γεωργία).

bourou2


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, ο οποίος μάλιστα αγωνίστηκε, κερδίζοντας τις εντυπώσεις με την αγωνιστικότητά του, πλήθος επισήμων από τη φυσική και πολιτική ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας, η επικεφαλής Θεματικού Τομέα Προστασίας του Πολίτη της ΝΔ Ιωάννα Γκελεστάθη, η αντιδήμαρχος Πολιτικών Ισότητας του Δήμου Αθηναίων Άννα Ροκοφύλλου, ο αντιπρόεδρος του ΟΠΑΝΔΑ και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Γιούρκας Σεϊταρίδης και ο πρώην αρχηγός της Εθνικής Ομάδας Καλαθοσφαίρισης Γιάννης Μπουρούσης, ο οποίος υπέγραψε αρκετά αυτόγραφα, δίνοντας χαρά στους μικρούς φίλους που βρέθηκαν στην εκδήλωση.

Ιδιαίτερη συμβολή στην άρτια οργάνωση του αγώνα είχαν οι κ.κ. Άννα Ροκοφύλλου και Γιούρκας Σεϊταρίδης, ενώ η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος ευχαρίστησε ακόμη τον Δήμο Αθηναίων, την Ε.Ο.Κ. (Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης) και την Ε.Σ.Κ.Α. (Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Αττικής). Επίσης την Διεύθυνση Υγειονομικού Α.Ε.Α. για την ιατρική κάλυψη των αγώνων, το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας για την παραχώρηση του χώρου της πρώην Σχολής Αξιωματικών όπου πραγματοποιήθηκε η οργάνωση και τον αναπληρωτή διευθυντή του ΚΕΜΕΑ κ. Γερασιμίδη Νικόλαο για το catering που διέθεσε για τους αθλητές και τους παρισταμένους.

Κλείσιμο
Όπως αναφέρει η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος, «οι αμφίρροποι αγώνες κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών με τις διακυμάνσεις τους. Εκφράζουμε την ικανοποίησή μας καθ’ ότι τέτοιες πρωτοβουλίες προάγουν το αθλητικό ιδεώδες, ενώ δεσμευόμαστε στο μέλλον να διοργανώσουμε ανάλογες δράσεις».

bourou3


Ειδήσεις σήμερα:

Σκάνδαλο στη «Bild»: Πώς o διευθυντής σύνταξης «έριχνε» τις γυναίκες στο κρεβάτι του - Οι δωροδοκίες, οι υποσχέσεις και τα πλαστά έγγραφα

Τσιόδρας: Με τα εμβόλια έχουμε αποφύγει 8.400 θανάτους και 5.500 διασωληνώσεις

Οικονόμου: «Όχι» σε διόδια στο κέντρο της Αθήνας - Τι είπε για τον Δακτύλιο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης