Μιλγουόκι Μπακς: Οι Αντετοκούνμπο και η παρέα τους φόρεσαν τα... χρυσά δαχτυλίδια και το Fiserv Forum «σηκώθηκε» στο πόδι - Δείτε βίντεο

Μιλγουόκι Μπακς: Οι Αντετοκούνμπο και η παρέα τους φόρεσαν τα... χρυσά δαχτυλίδια και το Fiserv Forum «σηκώθηκε» στο πόδι - Δείτε βίντεο

Ο Γιάννης φόρεσε το δαχτυλίδι του και όλο το γήπεδο φώναζε «MVP, MVP», αναγνωρίζοντας πως άλλαξε την ιστορία της ομάδας - Αποκαλύφθηκε και το λάβαρο, το οποίο βρίσκεται πλέον ψηλά στην οροφή του Fiserv Forum και συμβολίζει το δεύτερο πρωτάθλημα στην ιστορία των Μπακς

giannis_ring
Αντίστροφα μετρούσαν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και οι συμπαίκτες του στους Μπακς για τη στιγμή που θα φορούσαν τα δαχτυλίδια για τον τίτλο που κατέκτησαν τη σεζόν που πέρασε, κόντρα στους Σανς. Τα... ελάφια  είδαν τα δαχτυλίδια να αστράφτουν στα χέρια στην απονομή που έγινε  πριν την έναρξη του ματς (02:30 Cosmote Sport 4) με τους Νετς.



Το Μιλγουόκι μέσω social media νωρίτερα είχε αποκαλύψει πλάνα από τα αποδυτήρια του Fiserv Forum, εκεί όπου υπήρχαν χρυσές λεπτομέρειες στα σήματα του ΝΒΑ και της ομάδας στη φανέλα τους, αλλά και στα καπελάκια που θα φορούσαν οι παίκτες στην απονομή. Φυσικά το χρυσό χρώμα ξεχώριζε για τους τροπαιούχους Μπακς.


Κλείσιμο


Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος ψηφίστηκε ανάμεσα στους 75 κορυφαίους παίκτες της ιστορίας, ο Θανάσης, ο Κρις Μίντλετον, ο Τζρου Χόλιντεϊ και οι υπόλοιποι παικτες των ελαφιών φόρεσαν τα δαχτυλίδια του πρωταθλητή, αφού πριν λίγους μήνες έριξαν στο καναβάτσο τους Σανς στους τελικούς, επιστρέφοντας από το 0-2 για να φτάσουν στην κορυφή με 4-2.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cf3ronrrme4x-se)

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cf3rlmvcjz2h-se)


Το κλίμα ήταν πανηγυρικό στo Fiserv Forum σε μια βραδιά που μείνει για πάντα στο μυαλό των παικτών του Μιλγουόκι, των ανθρώπων του οργανισμού και φυσικά όλων των φιλάθλων της ομάδας που έσπρωξαν την ομάδα προς τον τίτλο με την βροντερή παρουσία τους και στα playoffs.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cf3rk1mgxag1-se)


Το Μιλγουόκι γιορτάζει ξανά και η πόλη αστράφτει χρυσό με τα δαχτυλίδια που βρίσκονται πλέον στα χέρια των παικτών που κατάφεραν να ζήσουν ένδοξες στιγμές με τη φανέλα της ομάδας.



Εντυπωσιακά τα δαχτυλίδια της ομάδας του Μπουντενχόλζερ, τα οποία παρέλαβαν από τον Τζιμ Πάσκε, θρυλικό σχολιαστή των Μπακς που έχει αποσυρθεί. Ο Γιάννης φόρεσε το δαχτυλίδι του και όλο το γήπεδο φώναζε «MVP, MVP», αναγνωρίζοντας πως άλλαξε την ιστορία της ομάδας, οδηγώντας τη στη Γη της Επαγγελίας.



Φυσικά αποκαλύφθηκε και το λάβαρο, το οποίο βρίσκεται πλέον ψηλά στην οροφή του Fiserv Forum και συμβολίζει το δεύτερο πρωτάθλημα στην ιστορία των Μπακς.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cf3rt8a04uc1-se)





Πηγή:www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Cindy Kimberly: Το καυτό εξώφυλλο - Πώς έγινε διάσημη εν μία νυκτί

GNTM 4: Δοκιμασία αποχώρησης με... άρωμα σαπουνόπερας και «δασκάλους» Ντορέττα και Αργύρη - Δείτε βίντεο

Champions League: Πιτσιρικάς ανταλλάζει... τη μαμά του με τη φανέλα του Μέσι - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης