Συγκλονίζει ο Μέρσον: «Πιο καταστροφικός ο τζόγος από την κοκαΐνη και το αλκοόλ»
Ο Πολ Μέρσον αποκάλυψε πως ήταν εθισμένος στην κοκαΐνη και στο αλκοόλ, αλλά χειρότερος από όλα ήταν ο τζόγος
Ο άλλοτε ποδοσφαιριστής της Άρσεναλ, Πολ Μέρσον, μιλώντας στο BBC προχώρησε σε αποκαλύψεις για την ζωή του και για τα δύσκολα χρόνια που πέρασε με τους εθισμούς που είχε, την κοκαΐνη, το αλκοόλ, αλλά και τον τζόγο.
«Γυρνώντας πίσω τον χρόνο, δεν είναι η απώλεια των χρημάτων που μετανιώνεις. Ήμουν εκατομμυριούχος και ήθελα να αυτοκτονήσω. Μετανιώνω για τον χρόνο που έχασα. Έχω οκτώ παιδιά που λατρεύω. Ήμουν εθισμένος στο αλκοόλ και στην κοκαΐνη, αλλά ο πιο καταστροφικός εθισμός και αυτός που αντιμετωπίζω μέχρι σήμερα είναι ο τζόγος. Αν θέλεις να... χάσεις τον έλεγχο πρέπει να πάρεις κάτι, όμως ο τζόγος είναι ήδη μέσα σου, περιμένει και σου μιλάει. Είναι τρομακτικό να ξέρεις πως θα χάσεις και να μην σταματάς».
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Μέσα από τη σειρά «Πετυχαίνουμε μαζί 2026: Success Stories», τα METRO Cash & Carry δίνουν τον λόγο στους ανθρώπους του κλάδου Ho.Re.Ca. για να μιλήσουν για τις επιχειρήσεις τους, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και τις συνεργασίες που συμβάλλουν στην εξέλιξή τους.