Σουηδία-Ελλάδα: Ο προπονητής Γιάνε Άντερσον ανακοίνωσε την ενδεκάδα της ομάδας του

Σουηδία-Ελλάδα: Ο προπονητής Γιάνε Άντερσον ανακοίνωσε την ενδεκάδα της ομάδας του

Ο προπονητής της Σουηδίας, Γιάνε Άντερσον, έκανε γνωστή στη συνέντευξη Τύπου την ενδεκάδα της ομάδας του που θα παρατάξει στον αγώνα της Τρίτης (12/10, 21.45) εναντίον της Ελλάδας

swedenomadiki
Το βράδυ της Τρίτης (12/10, 21.45) η Σουηδία υποδέχεται την Ελλάδα για την 8η αγωνιστική των ομίλων, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Τη Δευτέρα (11/10) ο ομοσπονδιακός τεχνικός των Σκανδιναβών, Γιάνε Άντερσον, δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα να ανακοινώσει την ενδεκάδα που θα παρατάξει!

Όπως έκανε γνωστό, στο κέντρο της άμυνας θα πάρει θέση ο Λίντελοφ δίπλα στον Ντάνιελσον, καθώς και ότι τη θέση του τιμωρημένου Κουλουσέφσκι θα πάρει ο Κουάισον. Επίσης, πως οι υπόλοιποι εννέα παίκτες θα είναι ίδιοι με αυτούς που αγωνίστηκαν προ ημερών στο νικηφόρο 3-0 εναντίον του Κοσόβου.

Με άλλα λόγια, σε διάταξη 4-4-2 γκολκίπερ θα είναι ο Ρόμπιν Όλσεν. Στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά θα είναι οι Εμίλ Κραφτ, Βίκτορ Λίντελοφ, Μάρκους Ντάνιελσον και Λούντβιγκ Αουγκούστινσον.

Στη μεσαία γραμμή από δεξιά προς τα αριστερά θα παίξουν οι Εμίλ Φόρσμπεργκ, Άλμπιν Έκνταλ και Βίκτορ Κλάεσον, ενώ το δίδυμο στη γραμμή κρούσης θα απαρτίζεται από τους Ρόμπιν Κουάισον και Αλεξάντερ Ίσακ.


Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Όπλα, τρόμος και ναρκωτικά: Ανώτερος Βορειοκορεάτης αξιωματικός που αυτομόλησε «λύνει» τη σιωπή του

Αιγαίο: Μετά τις Belharra και την αμυντική συνδρομή από Γαλλία, έρχεται και το αμερικανικό «ιππικό»


Παγκόσμια ενεργειακή κρίση μετά από 48 χρόνια: Στο έλεος του Πούτιν η Ευρώπη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης