Χάλκινο μετάλλιο η Καραχάλιου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Laser Radial
Ακόμα μία επιτυχία για την ελληνική ιστιοπλοΐα, καθώς στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Laser Radial που διεξάγεται στη Βάρνα, η Βασιλεία Καραχάλιου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο
Οι επιτυχίες για την ελληνικήιστιοπλοΐα συνεχίζονται με τους αθλητές και αθλήτριές μας να κατακτούν μετάλλια. Τελευταίο είναι αυτό της Βασιλείας Καραχάλιου η οποία ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Laser Radial που διεξάγεται στη Βάρνα.
Η Βασιλεία Καραχάλιου κατάφερε να ανέβει στο βάθρο ενός ακόμα μεγάλου αγώνα αφού κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο ευρωπαϊκό Laser Radial που διεξάγεται στη Βάρνα. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια μάλιστα ήταν στην κορυφή μετά από 9 ιστιοδρομίες, αλλά στις τελευταίες δεν τα πήγε καλά με συνέπεια να πέσει στην 3η θέση που επίσης είναι μια σημαντική διάκριση. Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Αγκάτα Μπαρβίνσκα από την Πολωνία με 34 βαθμούς ποινής, ενώ στο δεύτερο σκαλί παίρνοντας το αργυρό μετάλλιο ανέβηκε η Μαξίμ Γιόνκερ από την Ολλανδία με 54 βαθμούς ποινής με την Καραχάλιου να παίρνει το χάλκινο με 60 βαθμούς ποινής.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ εξειδικεύονται στην παροχή μαθημάτων και φροντιστηριακής υποστήριξης σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, διά ζώσης και εξ αποστάσεως.