Ο Ίαν Χάμερ έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ΑΕΚ, τονίζοντας πως είναι πολύ ενθουσιασμένος για την μεταγραφή του
Ο 31χρονος Αμερικανός φόργουορντ είναι με κάθε επισημότητα πλέον της Ένωσης εδώ και μερικά 24ωρα και αναμένεται να ενισχύσει την front line του Στέφανου Δέδα.
Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο νέος παίκτης της ΑΕΚ στην ιστοσελίδα του συλλόγου:
«Η ΑΕΚ είναι από τα καλύτερα και πιο ιστορικά κλαμπ, που έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ στην καριέρα μου. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος, που θα φορέσω τα κιτρινόμαυρα και νιώθω ως ομάδα, ότι μπορούμε να κάνουμε θόρυβο σε Ελλάδα και Ευρώπη. Έχω μιλήσει με τον κόουτς, μου εξήγησε τι θέλει από εμένα σε άμυνα και επίθεση, και μπορώ να πω ότι μου άρεσε ο τρόπος που προσεγγίζει το παιχνίδι.
Μπορεί να μην γνωρίζω αρκετά για το ελληνικό Πρωτάθλημα, απλά αυτό που κυκλοφορεί προς τα έξω είναι οι δυνατές ομάδες που διαθέτει.
Τέλος, θα ήθελα να πω στους… τρελούς οπαδούς μας, ότι κάθε φορά που θα πατάω στο παρκέ θα δίνω τα πάντα για να κερδίζει η ομάδα και να την βοηθήσω όσο μπορώ να μεγαλώσει κι άλλο».
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»
Με μια τεράστια γκάμα εξειδικευμένων προϊόντων που εκτείνεται σε 24 βασικές σειρές, η Mapei Hellas δεν προσφέρει απλώς χημικά και δομικά προϊόντα για την κατασκευή. Προσφέρει τη βεβαιότητα ότι το έργο σας θα ολοκληρωθεί σωστά και θα αντέξει στον χρόνο.
Η Groupama Ασφαλιστική μετατρέπει τη σύγχρονη ασφάλιση αυτοκινήτου σε ένα δυναμικό εργαλείο προστασίας, που ακολουθεί τον ρυθμό της καθημερινότητας και τις πραγματικές ανάγκες κάθε οδηγού.