Τσούμπερ: «Τρελαμένοι στην Ελλάδα με το ποδόσφαιρο»

Τσούμπερ: «Τρελαμένοι στην Ελλάδα με το ποδόσφαιρο»

Ο Στίβεν Τσούμπερ μίλησε στην πατρίδα του για το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, για το πόσο υπερήφανος είναι με όσα έχει πετύχει, ενώ ο εκπρόσωπός του, Μίλος Μαλένοβιτς, εξήγησε πώς κατέληξε ο πελάτης του στην ΑΕΚ

ZUBERR
Ο Ελβετός κυνηγός της ΑΕΚ, Στίβεν Τσούμπερ, μίλησε στην εφημερίδα Blick της πατρίδας του για το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, λέγοντας:

«Το ποδόσφαιρο έρχεται πρώτο στην Ελλάδα. Δεν υπάρχει κάτι μεγαλύτερο εκεί. Το ποδόσφαιρο είναι παρών παντού, ο κόσμος είναι τρελαμένος με το άθλημα».

Για την καριέρα του:

«Είμαι 30 ετών και παίζω την 13η επαγγελματική μου σεζόν. Είμαι περήφανος και ευγνώμων για όσα έχω πετύχει. Έχω υλοποιήσει το παιδικό μου όνειρο. Όταν περπατάς στη Ζυρίχη και όλοι σε σταματούν για μια selfie και σου λένε ευχαριστώ τότε καταλαβαίνεις τι μπορεί να πετύχεις ως αθλητής. Να φέρεις χαμόγελο σε ένα πρόσωπο με μια νίκη. Πλέον δεν είμαστε η μικρή Ελβετία αλλά η ομάδα που όχι μόνο δημιουργεί προβλήματα στους ισχυρούς αλλά μπορεί να τους κερδίσει και αυτό μάλιστα με επιθετικό ποδόσφαιρο».

Ο μάνατζερ του, Μίλος Μαλένοβιτς ανέφερε:

«Ο Στίβεν είχε μια τιμή 7εκατ. ευρώ μετά το πολύ καλό Euroπου έκανε. Όμως οι μεγάλες ομάδες ενδιαφέρονταν μόνο για τον δανεισμό του και γι' αυτό χάθηκε κάποιος χρόνο. Στο τέλος είχαν μείνει περίπου έξι κλαμπ και η ΑΕΚ νίκησε τον αγώνα».


Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Μέτρα για θέρμανση και ρεύμα: Διπλασιάζεται η επιδότηση - Τι θα ανακοινωθεί σήμερα

Γεωργιάδης: «Θυμάμαι που είχα πυρετό και ο Πολάκης με καλούσε να πάρω ιβερμεκτίνη» - Η έρευνα του BBC

Επίθεση με βιτριόλι: Η Έφη Κακαράντζουλα αντιμέτωπη με δικαστές και ενόρκους - Τι θα πει στην απολογία της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης