Αλβέρτης και Διαμαντίδης στέλνουν μήνυμα ενότητας στον κόσμο του Παναθηναϊκού

Αλβέρτης και Διαμαντίδης στέλνουν μήνυμα ενότητας στον κόσμο του Παναθηναϊκού

Οι δυο «αρχηγοί» των πράσινων που τρέχουν διοικητικά την ΚΑΕ Παναθηναϊκός παραδέχονται ότι είναι μια δύσκολη χρονιά η οποία δεν ξεκίνησε καλά, αλλά υπογραμμίζουν ότι με ενότητα θα εξελιχθεί διαφορετικά

5131486
Μήνυμα ενότητας προς τους οπαδούς του Παναθηναϊκού από τους Φραγκίσκο Αλβέρτη και Δημήτρη Διαμαντίδη σε δηλώσεις του στην Nova.

«Είναι μια ιδιαίτερη χρονιά και πέρσι ήταν μια ιδιαίτερη χρονιά. Το ξέραμε αυτό. Μετά από την απεμπλοκή του κ. Γιαννακόπουλου και την δήλωσή του πως θέλει να πουλήσει την ΚΑΕ, η οποία παραμένει μέχρι και σήμερα. Κάποιοι άνθρωποι εν γνώσει μας, έχουμε κληθεί, γνωρίζοντας όλα τα δεδομένα και πως είναι η κατάσταση, να μπορέσουμε να βοηθήσουμε την ομάδα, στην οποία ήμασταν τόσα χρόνια και μας πρόσφερε τόσα πολλά», ανέφερε ο Δημήτρης Διαμαντίδης στην Nova και συνέχισε:

Διαμαντίδης: Πρέπει να πάμε ενωμένοι στην επόμενη μέρα


«Η χρονιά δεν ξεκίνησε καλά, αλλά για να μπορέσουμε να κρατήσουμε τον Παναθηναϊκό σε ένα επίπεδο και να μπορούμε να κοιτάμε το μέλλον πιο αισιόδοξα, όλοι μαζί με τον κόσμο, ενωμένοι να μπορέσουμε να βγάλουμε τη χρονιά αυτή, η οποία θα είναι όντως δύσκολη και πιστεύω αν είμαστε ενωμένοι θα τα καταφέρουμε»…

Και ο Φραγκίσκος Αλβέρτης παραδέχθηκε στις δηλώσεις του στην κάμερα της Nova ότι είναι μια δύσκολη χρονιά...

Κλείσιμο
Αλβέρτης: Η ομάδα μέχρι να πουληθεί πρέπει να προχωράει


«Είναι μια περίεργη χρονιά, αλλά δύσκολη και ξεκάθαρη από την άλλη. Ξέρουμε πάρα πολύ καλά πως ο κ. Γιαννακόπουλος αποχώρησε από την ομάδα. Η ομάδα είναι προς πώληση κι εμείς που είμαστε εδώ και παλεύουμε κάθε μέρα προσπαθούμε να την κρατήσουμε στο υψηλότερο καλύτερο επίπεδο, με τα δεδομένα που έχουμε, να τα αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο τρόπο. Ώστε να υπάρχει η ομάδα ζωντανή κι ενεργή. Είναι χρέος μας, η ομάδα που αγαπάμε κι έχουμε ζήσει τόσα χρόνια εδώ. Τα δεδομένα δεν είναι εύκολα, αλλά επειδή ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα μαζί με τον κόσμο του θα τα καταφέρει», κατέληξε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης