Bundesliga, Ντόρτμουντ-Άουγκσμπουργκ 2-1: Επιστροφή στις νίκες με «κατοστάρη» Ρόις

Bundesliga, Ντόρτμουντ-Άουγκσμπουργκ 2-1: Επιστροφή στις νίκες με «κατοστάρη» Ρόις

Με τον Μάρκο Ρόις να γίνεται ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της με 100 γκολ και 100 ασίστ και τους Γκερέιρο-Μπραντ σκόρερ, η Ντόρτμουντ επέστρεψε στις νίκες επί της Άουγκσμπουργκ )2-1) και ανέβηκε 2η στην Bundesliga - Νίκη με σκόρερ Μαυροπάνο η Στουτγκάρδη, σούπερ διπλό η Γκλάντμπαχ

dortmundd
Αρχίζει να ρολάρει και να ζει με την (προσωρινή) απουσία του Έρλινγκ Χάαλαντ η Ντόρτμουντ. Μετά τη μεσοβδόμαδη επιτυχία στο Champions League, η ομάδα του Μάρκο Ρόζε επέστρεψε στις νίκες εντός συνόρων, επικρατώντας πιο άνετα από ό,τι δείχνει το τελικό 2-1 επί της Άουγκσμπουργκ.

Ο Ραφαέλ Γκερέιρο έχει εξελιχθεί σε πρώτο βιολί της επίθεσης και το επιβεβαίωσε ξανά, αυτή τη φορά αναλαμβάνοντας την εκτέλεση πέναλτι στο 10ο λεπτό για το 1-0, με το τρίτο του γκολ τη φετινή σεζόν. Οι Βαυαροί απάντησαν πριν από την εκπνοή του ημιχρόνου με τον Ζεκιρί, αλλά αυτό δεν αποτέλεσε πρόβλημα.

Γιατί υπάρχει ακόμη ο Μάρκο Ρόις! Ο σπουδαίος κάπτεν της Μπορούσια έγραψε το όνομά του σε άλλη μία ιστορική σελίδα του κλαμπ, μοιράζοντας την ασίστ για το 2-1 του Γιούλιαν Μπραντ στο 51'. Ασίστ Νο100 για τον πολύπειρο Γερμανό, ο οποίος έγινε ο πρώτος που πιάνει τριψήφιο αριθμό σε γκολ και ασίστ στην ιστορία της Ντόρτμουντ!

Έτσι, οι Βεστφαλοί ανέβηκαν ξανά στη 2η θέση, στο -1 αλλά με ματς περισσότερο από την πρωτοπόρο Μπάγερν.

Με... άρωμα Ελλάδας η Στουτγκάρδη
Κλείσιμο
Η Στουτγκάρδη ήθελε αυτό το «τρίποντο» για να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη, και το πήρε, με τη συμμετοχή μάλιστα του Ντίνου Μαυροπάνου που βρήκε δίχτυα για δεύτερη φορά φέτος.

Ο Κεμπφ στο 18ο λεπτό ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, με τον Έλληνα αμυντικό να διπλασιάζει τα τέρματα για την ομάδα του με την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού και τον Μάσιμο στο 81' να «γράφει» το 3-0. Η Χοφενχάιμ κατάφερε μονάχα να μειώσει στο 84' με τον Μπρουν Λάρσεν.

Μεγάλο «διπλό» της Γκλάντμπαχ στο «σπίτι» της Βόλφσμπουργκ
Η Γκλάντμπαχ πήρε εμφατικό «διπλό» στην έδρα της Βόλφσμπουργκ (3-1) με τον Εμπολό να ανοίγει το σκορ μόλις πέντε λεπτά μετά την σέντρα, και τον Χόφμαν στο 7' να δίνει στους φιλοξενούμενους αέρα δύο τερμάτων. Ο Βάλντσμιντ στο 24' μείωσε σε 2-1, αλλά η αποβολή του Λακρουά στο 76ο λεπτό μείωσε κατά πολύ τις πιθανότητες των γηπεδούχων να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα, με την Γκλάντμπαχ να κάνει το 3-1 στις καθυστερήσεις με «δράστη» τον Σκάλι.


Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Επίθεση με βιτριόλι: Οι συγκλονιστικές καταθέσεις, οι φόβοι της Ιωάννας για το αύριο και η απάθεια της κατηγορούμενης

Αφορολόγητες γονικές παροχές από σήμερα: Τα SOS για όσους ξεκινούν μεταβιβάσεις ακινήτων - χρημάτων

Εμβόλιο της γρίπης: Ξεκινάει σήμερα η συνταγογράφηση - Ποιοι πρέπει να το κάνουν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης