Γαλατσόπουλος: Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ στο protothema.gr για την έναρξη του πρωταθλήματος

Γαλατσόπουλος: Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ στο protothema.gr για την έναρξη του πρωταθλήματος

Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ,  Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, μιλάει στο protothema.gr για την έναρξη του πρωταθλήματος

galatso
Ένα 24ωρο μένει για να ξεκινήσει το 30 ο πρωτάθλημα μπάσκετ του ΕΣΑΚΕ, στο οποίο καταγράφονται τρεις μεγάλες επιστροφές. Πρώτη, η επιστροφή του κόσμου μετά τα μέτρα για την πανδημία του κορωνοϊού.

Τηρώντας όλα τα απαιτούμενα μέτρα της πολιτείας οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την αγαπημένη τους ομάδα. Δεύτερη μεγάλη επιστροφή είναι της ομάδας του Ολυμπιακού. Μετά από δυο χρόνια η ομάδα του Πειραιά επιστρέφει έτοιμη να διεκδικήσει το πρωτάθλημα έχοντας αρκετά καλές προσθήκες στο ρόστερ της μετά και την αποχώρηση του Βασίλη Σπανούλη. Και η τρίτη μεγάλη επιστροφή να είναι της ιστορικής ομάδας του Απόλλωνα Πάτρας.

Έτσι μετά το εντυπωσιακό super cup που διεξήχθη στην Πάτρα με απόλυτη επιτυχία στον ΕΣΑΚΕ ετοιμάζονται για ακόμα μία πιο εντυπωσιακή Stoiximan Basket League. Με τον κόσμο να επιστρέφει και με την παρουσία του Ολυμπιακού να δυναμώνει ακόμα περισσότερο το πρωτάθλημα. Και για τα 30 χρόνια του επαγγελματικού πρωταθλήματος ο ΕΣΑΚΕ αναμένεται να τα γιορτάσει ανάλογα στη διάρκεια της σεζόν. Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ κ. Βαγγέλης Γαλατσόπουλος μίλησε στο protothema.gr για την έναρξη του πρωταθλήματος επισημαίνοντας την αξία της επιστροφής του κόσμου στα γήπεδα και κυρίως των οικογενειών με τα παιδιά τους όπως είδαμε πριν από μια εβδομάδα στο πετυχημένο super cup που διεξήχθη στην Πάτρα.

«Αύριο ξεκινάει το 30 ο πρωτάθλημα του ΕΣΑΚΕ και είναι μια ευτυχή στιγμή διότι και ξεκινάμε στο 30 ο πρωτάθλημα της Stoiximan Basket Leaque και έχουμε και το θέμα της επανόδου του κόσμου στα γήπεδα, οπότε είναι πολύ σημαντικό και για τους φιλάθλους του αθλήματος και για τις ομάδες και για τους χορηγούς τους και για την τηλεόραση. Είναι θετικό το ότι πριν από μια εβδομάδα είχαμε στην Πάτρα το super cup, όπου πήραμε ένα θετικό δείγμα με τα παιδιά και τους γονείς στις κερκίδες και τους ωραίους αγώνες που είχαμε. Νομίζω ότι το super cup μας έδειξε μια μικρή εικόνα για το τι θα δούμε στο 30 ο επαγγελματικό πρωτάθλημα. Οι ομάδες είναι δυνατές με δυνατά ρόστερ και θα δούμε ένα εντυπωσιακό πρωτάθλημα». Ο κ.Γαλατσόπουλος αναφέρθηκε και στην επιστροφή του Ολυμπιακού ενώ αποκάλυψε ότι ο αγώνας που θα παρακολουθήσει θα είναι αυτός του ΠΑΟΚ με το Λαύριο στη Θεσσαλονίκη. «Το γεγονός ότι επέστρεψε ο Ολυμπιακός και πιστεύω ότι είναι η φυσική του θέση στην Α1, θα δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό, πιο δυνατό πρωτάθλημα. Και οι υπόλοιπες ομάδες έχουν ενισχυθεί και οι κανόνες που έχουμε θα δημιουργήσουν ένα απολαυστικό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Και δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι έχουμε και την επιστροφή της ιστορικής ομάδας του Απόλλωνα Πάτρας στα παρκέ. Επειδή θα είμαι στη Θεσσαλονίκη θα παρακολουθήσω τον αγώνα του ΠΑΟΚ με το Λαύριο» είπε ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ στο protothema.gr.


Ειδήσεις σήμερα:

Επίθεση με βιτριόλι: Οι συγκλονιστικές καταθέσεις, οι φόβοι της Ιωάννας για το αύριο και η απάθεια της κατηγορούμενης

Αφορολόγητες γονικές παροχές από σήμερα: Τα SOS για όσους ξεκινούν μεταβιβάσεις ακινήτων - χρημάτων

Εμβόλιο της γρίπης: Ξεκινάει σήμερα η συνταγογράφηση - Ποιοι πρέπει να το κάνουν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης