Με μια λιτή ανακοίνωση ο Ατρόμητος ενημέρωσε για τη λύση της συνεργασίας του με τον Άνχελ Λόπεθ
Παρελθόν και τυπικά από τον Ατρόμητο αποτελεί ο Άνχελ Λόπεθ, λίγες ώρες μετά την βαριά ήττα από τον Βόλο με σκορ 3-0.
Το κλίμα ήταν βαρύ για τον Ισπανό τεχνικό λόγω της κακής αγωνιστικής εικόνας της ομάδας και των αρνητικών αποτελεσμάτων της. Μετά την χθεσινή ήττα στον Βόλο, ήταν δεδομένο ότι ο Λόπεθ θα απομακρυνόταν από τον πάγκο των Περιστεριωτών.
Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Ισπανό προπονητή, Άνχελ Λόπεθ και τους συνεργάτες του, Ντάνι Βιθιόσο και Χούλιο Πανιέγο Ντίαθ. Η ομάδα τους εύχεται καλή συνέχεια στην πορεία της καριέρας τους».
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.