Europa League: Μυθικό αυτογκόλ στο Γαλατάσαραϊ-Λάτσιο, ο τερματοφύλακας έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα των λατσιάλι
Η γκάφα της χρονιάς στο Europa League σημειώθηκε από την πρώτη αγωνιστική, με πρωταγωνιστή τον Θωμά Στρακόσια κι ένα αδιανόητο αυτογκόλ για το 1-0 της Γαλατάσαραϊ κόντρα στη Λάτσιο
Όσοι παρακολούθησαν Euro το περασμένο καλοκαίρι, θυμούνται χαρακτηριστικά το... ανεξήγητο αυτογκόλ-γκάφα του Ντουμπράβκα στο Σλοβακία - Ισπανία.
Κάτι παρόμοιο έλαβε χώρα και στην πρεμιέρα του Europa League, μόνο που αυτή τη φορά η «τρέλα» έφτασε στο αποκορύφωμα. Πρωταγωνιστής ο Θωμάς Στρακόσια, ο τερματοφύλακας τηςΛάτσιο στο ματς κόντρα στη Γαλατάσαραϊ, ο οποίος στην προσπάθειά του να μαζέψει τη μπάλα που υπερυψώθηκε από την απομάκρυνση του αμυντικού, έχασε πλήρως τον έλεγχό της και την έστειλε με κόντρα στο δοκάρι κι έπειτα στα δίχτυα. Πραγματικά ανεπανάληπτο.
Ο έμπειρος κίπερ δεν μπορούσε να πιστέψει το λάθος του, με τους συμπαίκτες του να σπεύδουν να τον παρηγορήσουν.
Το ΥΓΕΙΑ θα αναλάβει δωρεάν την παρακολούθηση και φροντίδα ασθενών, επιβεβαιώνοντας έμπρακτα τον διαχρονικό κοινωνικό του ρόλο και τη δέσμευσή του στην ισότιμη πρόσβαση στην υγεία.
Η Marks & Spencer, ή αλλιώς M&S, μεταφέρεται σε νέο, μεγαλύτερο κατάστημα στο The Mall Athens και παρουσιάζει τη θερινή συλλογή 2026 σε έναν χώρο σχεδιασμένο για μια πιο ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών.