Ολυμπιακός: Ανοιχτό μέχρι τέλους για Σιόβα, αυξήθηκαν οι πιθανότητες

Ολυμπιακός: Ανοιχτό μέχρι τέλους για Σιόβα, αυξήθηκαν οι πιθανότητες

Τα νέα δεδομένα στην περίπτωση του έμπειρου σέντερ μπακ δείχνουν πως μπορεί να κλείσει στον Ολυμπιακό ακόμα και στο τέλος της προθεσμίας για τους ελεύθερους παίκτες

siovas_osfp_xr
Ο Δημήτρης Σιόβας φαινόταν δεδομένο ότι θα συνέχισε την καριέρα του στη Ράγιο Βαγιεκάνο αλλά αυτό δεν συνέβη. Υπήρχε μετά η προοπτική της Οσασούνα αλλά δεν προέκυψε κάτι οριστικό.

Σε σχέση με τον Ολυμπιακό το θέμα Σιόβα παρέμενε ανοιχτό αλλά χωρίς να υπάρχει κάτι πολύ προχωρημένο ή οριστικά κλεισμένο. Ωστόσο με τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί τις τελευταίες ώρες ο 32χρονος ύψους 1.91 μέτρων στόπερ δείχνει πως είναι πιο κοντά στον πειραϊκό σύλλογο συγκριτικά με κάθε άλλη χρονική περίοδο το τελευταίο διάστημα. Και φυσικά πιο κοντά στον Ολυμπιακό σε σχέση με άλλες ενδιαφερόμενες για αυτόν ομάδες. Με άλλα λόγια αυξήθηκαν για τα καλά οι πιθανότητες για την επιστροφή του στο Λιμάνι και μένει να φανεί πλέον εάν θα κλείσει και οριστικά.

Ο Σιόβας είναι παίκτης που πήγε στον Ολυμπιακό το 2012 και έφυγε το 2017 και στην Ισπανία έπαιξε σε Λεγανές και Ουέσκα. Είναι αριστεροπόδαρος, έχει μεγάλη εμπειρία και είναι παίκτης που μπορεί να βοηθήσει και δημιουργικά. Στον Ολυμπιακό έχει 107 αγώνες με 3 γκολ και 4 ασίστ. Ο Ολυμπιακός βέβαια από την πλευρά του είναι γεμάτος με στόπερ (Σωκράτης, Σισέ, Μπα, Μάρκοβιτς και όχι μόνο). Θα πρέπει όμως να βάλουμε στο μυαλό μας και το θέμα του Κόπα Άφρικα και τις απώλειες που θα έχει για ένα σημαντικό διάστημα μες στον Γενάρη (μπορεί να του λείψουν και ο Σισέ και ο Μπα τότε).

* Για την περίπτωση του Γκάρι Ροντρίγκες η εκτίμηση παραμένει ότι θα κλείσει έστω και την τελευταία στιγμή των μεταγραφών για ελεύθερους. Ακόμα και την Παρασκευή δηλαδή.


ΠΗΓΗ:https://www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα

Ποιοι θα πρέπει να κάνουν την τρίτη δόση του εμβολίου - Το σχέδιο της επιτροπής

iPhone 13: Ελκυστικό ναι, επαναστατικό όχι

ΗΠΑ-Κίνα: «Άκυρο» στον Μπάιντεν από τον Σι Τζινπίνγκ για δια ζώσης σύνοδο κορυφής - Διαψεύδει ο Αμερικανός πρόεδρος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης