ΠΑΟΚ - Europa Conference League: Χωρίς Αουγκούστο και Αντρίγια Ζίβκοβιτς στο Γιβραλτάρ

ΠΑΟΚ - Europa Conference League: Χωρίς Αουγκούστο και Αντρίγια Ζίβκοβιτς στο Γιβραλτάρ

Ο ΠΑΟΚ αναχωρεί το απόγευμα για το Γιβραλτάρ, ενόψει του αγώνα με την Λίνκολν για την πρεμιέρα των ομίλων του UEFA Europa Conference League, χωρίς Αουγκούστο και Αντρίγια Ζίβκοβιτς

aougoysto
Η αποστολή του ΠΑΟΚ θα αναχωρήσει στις 18.00 για το Γιβραλτάρ και από την αποστολή των Κυπελλούχων Ελλάδας κόπηκαν για διαφορετικούς λόγους οι Ντάγκλας Αουγκούστο και Αντρίγια Ζίβκοβιτς.

Ο Βραζιλιάνος μέσος ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και προτιμήθηκε να μείνει στη Νέα Μεσημβρία προκειμένου να δουλέψει εντατικά με τον γυμναστή Ματέο Σπάταφόρα, όπως κι ο Σέρβος μεσοεπιθετικός που επέστρεψε στις προπονήσεις, μετά το τέλος της περιπέτειας του με τον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ η προπόνηση της Τρίτης ήταν αφιερωμένη στην τακτική προσέγγιση του επικείμενου ευρωπαϊκού αγώνα, μέσα από διάφορες ασκήσεις και παιχνίδια σε μικρούς χώρους.

Οι παίκτες που βρέθηκαν στην αρχική 11άδα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα έβγαλαν μέρος του κανονικού προγράμματος και στη συνέχεια έκαναν αποθεραπεία και αποκατάσταση.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί συνέχισε θεραπεία κι ο Ίνγκι Ίνγκασον έκανε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο και στο γυμναστήριο.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η λίστα με τους 22 παίκτες που θα ταξιδέψουν με την αποστολή (εκτός έμειναν και οι Καγκάβα, Ροντρίγκο που δεν έχουν δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα) της ομάδας, οι οποίοι είναι οι:

Κλείσιμο
Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Μπαλωμένος, Τέιλορ, Λύρατζης, Βαρέλα, Κρέσπο, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια, Σίντκλεϊ, Εσίτι, Τσιγγάρας, Κούρτιτς, Σβαμπ, Μπίσεσβαρ, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Μιτρίτσα, Σφιντέρσκι, Άκπομ, Κούτσιας.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα

Ολοταχώς για πάνω από το 60% του 2019 ο ελληνικός τουρισμός

Χρηματιστήριο Αθηνών: Με πτωτικές τάσεις το άνοιγμα

Aναδρομικά: Ποιοι συνταξιούχοι θα δουν αυξήσεις - Τέλος Σεπτεμβρίου ξεκινούν οι πληρωμές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης