Serie A, Μίλαν - Λάτσιο 2-0: «Zlatan's back» και οι Ροσονέρι στην κορυφή - Δείτε τα γκολ

Serie A, Μίλαν - Λάτσιο 2-0: «Zlatan's back» και οι Ροσονέρι στην κορυφή - Δείτε τα γκολ

Νέα σεζόν, ίδιος Ζλάταν! Με τον Σουηδό να σκοράρει επτά λεπτά μετά την επιστροφή του στα επίσημα ματς και να γράφει ιστορία, η Μίλαν σφράγισε την κυριαρχική επικράτησή της επί της Λάτσιο (2-0) κι έκανε το 3Χ3, παραμένοντας στην κορυφή

milanzlatan
Είχε να σκοράρει από τον περασμένο Μάρτιο. Είχε να αγωνιστεί από τον περασμένο Μάιο. Όλο το διάστημα που έμενε εκτός, όμως, φρόντιζε μεθοδικά να είναι έτοιμος για τη μεγάλη επιστροφή. Και ανταμείφθηκε μόλις επτά λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς. Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς βρήκε δίχτυα μπροστά στο «καυτό» κοινό του «Σαν Σίρο» κι έβαλε τη σφραγίδα του στην τρίτη διαδοχική νίκη των Ροσονέρι στη φετινή Serie A κόντρα στη Λάτσιο (2-0), τρεις εβδομάδες πριν κλείσει τα 40 του χρόνια.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ce84789vh11t-sf)


Ανώτεροι από το πρώτο μέρος, οι Μιλανέζοι πίεσαν και πήραν το προβάδισμα σε καθοριστικό σημείο, στην εκπνοή του πρώτου μέρους. Ο Ράφαελ Λεάο βρέθηκε στην καρδιά της άμυνας των Λατσιάλι και μετά από άνετο 1-2 με τον Ρέμπιτς νίκησε τον Ρέινα, με τον Κεσί να χάνει μοναδική ευκαιρία για το 2-0 λίγα λεπτά αργότερα στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι μετά από εκτέλεση πέναλτι.

Ο Ζλάταν παρέμενε στον πάγκο, έδινε συμβουλές σαν άλλος... Πιόλι στον Μάικ Μαϊνιάν μέχρι να φτάσουμε στο 60ο λεπτό. Ο σκόρερ Λεάο έδωσε τη θέση του στον «Μπέντζαμιν Μπάτον» των ιταλικών γηπέδων, ο οποίος χρειάστηκε μόλις επτά λεπτά για να ανοίξει τον φετινό του λογαριασμό, με ένα απλό πάρε-βάλε σε κενή εστία από τη δεύτερη ασίστ του Ρέμπιτς (για πρώτη φορά στην καριέρα του δύο ασίστ σε ένα ματς). Έστω κι έτσι, αυτό το γκολ ήταν αρκετό για να γραφτεί ιστορία, αφού έγινε ο γηραιότερος ξένος σκόρερ στην ιστορία της Serie A ξεπερνώντας τον νυν παίκτη του Απόλλωνα Σμύρνης, Μπρούνο Άλβες, καθώς και ο 5ος συνολικά (Κοστακούρτα, Πιόλα, Βιέρκοβοντ, Τότι οι άλλοι τέσσερις).

Κλείσιμο
Ο πανηγυρισμός... 100% χαρακτηριστικός για τον Ζλάταν με το νέο του look, ο οποίος ζεστάθηκε και για την επερχόμενη επιστροφή του στο Champions League μετά το 2017. Στο φινάλε του ματς, πρωταγωνίστησε και σε μία αψιμαχία με τον Λούκας Λέιβα, με τον Μαουρίτσιο Σάρι, μάλιστα, να βλέπει την κόκκινη κάρτα στην εξέλιξη της φάσης.

Για δεύτερη σερί χρονιά το 3Χ3, λοιπόν, η ομάδα του Στέφανο Πιόλι, επίδοση που πραγματοποιεί πρώτη φορά η Μίλαν στην ιστορία της Serie A και πλέον ακολουθεί το τεράστιο ματς κόντρα στη Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ», στην πρεμιέρα των ομίλων.

Μίλαν (Στέφανο Πιόλι): Μαϊνιάν, Καλάμπρια, Τομόρι, Ρομανιόλι, Ερναντέζ, Κεσί (61' Μπακαγιόκο, 74' Μπενασέρ), Τονάλι, Φλορέντσι (61' Σαλμάκερς), Ντίαθ (80' Μπάλο Τουρέ), Λεάο (60' Ιμπραΐμοβιτς), Ρέμπιτς

Λάτσιο (Μαουρίτσιο Σάρι): Ρέινα, Μάρουσιτς, Φελίπε, Ατσέρμπι, Χισάι, Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Λέιβα, Αλμπέρτο, Πέδρο, Άντερσον, Ιμόμπιλε

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα

Έλενα Πολυχρονοπούλου: Πώς έγινε η σύλληψη του ζευγαριού - Βήμα βήμα από την πληροφορία έως τον εντοπισμό τους

«Φύγε, θα μας πάρουν τα παιδιά!» - Σάλος από το βίντεο με τον καβγά ζευγαριού Ελλήνων στη Γερμανία

Ραντουκάνου - Φερνάντεζ 2-0: Στο θρόνο του US Open η 18χρονη Έμα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης