Εγκρίθηκε ο απολογισμός στην ΕΟΚ-Σε εξέλιξη οι εκλογές

Εγκρίθηκε ο απολογισμός στην ΕΟΚ-Σε εξέλιξη οι εκλογές

Οι οικονομικός και διοικητικός απολογισμός της ΕΟΚ εγκρίθηκε και λίγο μετά τις 15:00 άρχισε η διαδικασία των εκλογών, που θα ολοκληρωθεί στις 19:00 - Μετά τις 20:00 τα αποτελέσματα

eok
Η Γενική Συνέλευση της ΕΟΚ που έγινε ηλεκτρονικά ενέκρινε τον οικονομικό και διοικητικό απολογισμός της απερχόμενης διοίκησης κι αφού υπήρξαν και οι τοποθετήσεις των τριών υποψηφίων, Βαγγέλη Λιόλιου, Άγγελου Παπανικολάου και Παναγιώτη Φασούλα, λίγο μετά τις 15:00 άρχισε η διαδικασία των εκλογών.

Τα εγγεγραμμένα σωματεία, που (βάσει και των αποφάσεων του Πρωτοδικείου) έχουν δικαίωμα εκλέγειν, είναι 628 και αναμένεται η συντριπτική πλειονότητα αυτών να ασκήσει το δικαίωμά του. Οι εκλογές γίνονται με το ηλεκτρινό σύστημα «Ζεύς» και οι… κάλπες θα κλείσουν στις 19:00.

Θα ακολουθήσει η ψηφοφορία για τον εκπρόσωπο της ΕΟΚ στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, με υποψηφίους τους Βαγγέλη Λιόλιο, Ευθύμη Ρεντζιά και Τάκη Τσαγκρώνη.

Τα αποτελέσματα των εκλογών αναμένονται κατά τις 20:00. Θα προκύψει ένα νέο ΔΣ αποτελούμενο με 17 μέλη, το οποίο θα συσταθεί εγκαίρως σε σώμα και θα διαδεχτεί τον Γιώργο Βασιλακόπουλο και την προσωρινή διοίκηση της ομοσπονδίας.

Πηγή:www.sport-fm.gr
https://www.sport-fm.gr/article/basket/greece/egkrithike-o-apologismos-stin-eok-se-ekseliksi-oi-ekloges/4201653
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης