Ισπανικά ΜΜΕ: Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο ετοιμάζουν ανταλλαγή-βόμβα Γκριεζμάν-Ζοάο Φέλιξ

Ισπανικά ΜΜΕ: Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο ετοιμάζουν ανταλλαγή-βόμβα Γκριεζμάν-Ζοάο Φέλιξ

Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για «τράμπα» μεταξύ του Αντουάν Γκριεζμάν με τον Ζοάο Φέλιξ

griezmann-felix_165138
Ένα σενάριο, που αν πραγματοποιηθεί θα αποτελέσει ακόμη μία «βόμβα» στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι, έρχεται από το εγκυρότατο «ESPN».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για να κάνουν μια τράμπα... βόμβα. Συγκεκριμένα, υπάρχουν συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές για την ανταλλαγή του Αντουάν Γκριεζμάν με τον Ζοάο Φέλιξ!

Η όλη υπόθεση έχει ξεκινήσει από το πρωί της Τρίτης όταν η Μπαρτσελόνα έκανε πρόταση για να αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού τον Φέλιξ από την Ατλέτικο, αλλά έφαγε... πόρτα. Τελικά, λίγο αργότερα έκαναν νέα πρόταση στους Μαδριλένους, προσφέροντάς τους τον Γκριεζμάν για τον Φέλιξ, με τους ανθρώπους της Ατλέτικο να το σκέφτονται σοβαρά.

Την υπόθεση χειρίζεται ο γνωστός ατζέντης, Ζόρζε Μέντες, με τις πιθανότητες να πραγματοποιηθεί το deal να είναι υπαρκτές. Παρόλα αυτά, υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες, ενώ και ο χρόνος πιέζει τις δύο πλευρές.

Πηγή:www.sport-fm.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Νέα προθεσμία να απολογηθεί πήρε ο Ρούμπεν Σεμέδο - «Είμαι αθώος», λέει ο ποδοσφαιριστής

US Open - «Μάχη» και μετά τον αγώνα - Μάρεϊ: «Έχασα τον σεβασμό μου γι’ αυτόν» - Τσιτσιπάς: Δεν παραβίασα κανέναν κανονισμό

Ολυμπιακός - FIFA: Στο Νο30 παγκοσμίως σε κέρδη από μεταγραφές, στο Νο14 σε δανεικούς για το 2011-2020
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης