Ligue 1, Ρεμς-Παρί 0-2 : Στο ντεμπούτο του Μέσι, έλαμψε ο Εμπαπέ! - Δείτε τα γκολ

Ligue 1, Ρεμς-Παρί 0-2 : Στο ντεμπούτο του Μέσι, έλαμψε ο Εμπαπέ! - Δείτε τα γκολ

Ο Λιονέλ Μέσι έπαιξε το πρώτο του ημίωρο με τη φανέλα της Παρί (στο 66ο λεπτό πήρε τη θέση του Νεϊμάρ), αλλά ο Αργεντινός επισκιάστηκε από τον... φευγάτο Εμπαπέ ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ στο 15' και στο 63'

Messi_Lionel
Νέα εποχή στην Παρί Σεν Ζερμέν και η 29η Αυγούστου περνά στην ιστορία! Ο Λιονέλ Μέσι, ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής στον πλανήτη έκανε ντεμπούτο με τους Παριζιάνους, αφήνοντας πίσω του 17 μαγικά χρόνια με τη Μπαρτσελόνα.

Ο Αργεντίνος σταρ πήρε τη θέση του Νεϊμάρ στο 66' και το «Stade Auguste-Delaune II» σηκώθηκε στο πόδι για να τον αποθεώσει! Υπήρχε πάντως και ματς, ο Μέσι δεν ήταν πρωταγωνιστής στο 2-0 της Παρί επί της Ρεμς, αφού για το τέταρτο διαδοχικό τρίποντο φρόντισε ο Κιλιάν Εμπαπέ.

Ο 22χρονος σταρ μπορεί να μην ξέρει το μέλλον του, αλλά με δυο γκολ έδωσε τη νίκη στην ομάδα του που βρέθηκε στην κορυφή της Ligue 1.




Hταν τα… τελευταία του γκολ με την Παρί; Η αντίστροφη μέτρηση για το τέλος των μεταγραφών άρχισε και ο πρώτος σκόρερ των Παριζιάνων περιμένει την απόφαση της διοίκησης.

Αυτή τη φορά πάντως οι οπαδοί της Παρί φρόντισαν να τον αποθεώσουν. Ντεμπούτο στο φετινό πρωτάθλημα έκανε και ο Νεϊμάρ, ο οποίος φανερά ανέτοιμος δεν μπόρεσε να κάνει τη διαφορά. Μάλιστα, ο Ποτσετίνο τον αντικατέστησε στο 66’ και η αμηχανία του όταν έδινε το χέρι στον Μέσι ήταν έντονη.



Κλείσιμο
Η Παρί άνοιξε το σκορ στο 16’ με κεφαλιά του Εμπαπέ από ασίστ του Ντι Μαρία. Ηταν το δεύτερο σερί γκολ του με κεφαλιά, όσα είχε πετύχει συνολικά στα 132 προηγούμενά του με τους Παριζιάνους. Το 2-0 πέτυχε ο 22χρονος με πλασέ έπειτα από τρομερή ασίστ του Χακίμι στο 64ο λεπτό. Οσο για τους γηπεδούχους, μετρούν 13 διαδοχικά ματς στο πρωτάθλημα χωρίς νίκη..





Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης