H Άρσεναλ πραγματοποιεί το χειρότερο ξεκίνημα ομάδας στην ιστορία της Premier League

H Άρσεναλ πραγματοποιεί το χειρότερο ξεκίνημα ομάδας στην ιστορία της Premier League

Χωρίς βαθμό, χωρίς γκολ, -9 διαφορά τερμάτων - Η Άρσεναλ του Μίκελ Αρτέτα γράφει αρνητική ιστορία, πραγματοποιώντας το χειρότερο ξεκίνημα ομάδας στην ιστορία της Premier League μετά από τρεις αγωνιστικές

Arteta
Όλοι οι δείκτες της κάκιστης εμφάνισης-συντριβής απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι οδηγούν στο ίδιο συμπέρασμα.

Η Άρσεναλ διανύει την χειρότερη καμπή της (τουλάχιστον) στην εποχή της Premier League και το στίγμα της βαριά ήττας στο «Etihad» (5-0), της τρίτης διαδοχικής από την εκκίνηση του πρωταθλήματος, είναι ιστορικό.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cdv6sh1nodjt-sf)


Για τρίτη σερί αγωνιστική οι Κανονιέρηδες δεν πήραν ούτε βαθμό, δεν βρήκαν ούτε μία φορά δίχτυα και η διαφορά τερμάτων έχει φτάσει το ανεπανάληπτο 0-9.

Αυτή η εξίσωση όχι μόνο συνιστά το χειρότερο ξεκίνημα της στην 1η κατηγορία, αλλά και το χειρότερο ξεκίνημα οποιασδήποτε ομάδας στα 30 χρόνια της Premier League!

Μόνο μία ομάδα στο παρελθόν είχε σημειώσει κάτι αντίστοιχο. Ήταν η Γουλβς τη σεζόν 2003/04, αρχίζοντας το πρωτάθλημα επίσης με τρεις ήττες και διαφορά -9, αλλά αντίθετα με τους Λονδρέζους, οι Λύκοι είχαν πετύχει ένα γκολ κι επομένως είχαν καλύτερη επίθεση.

Κλείσιμο
Μια πορεία που ήταν η αρχή του υποβιβασμού, με τη Γουλβς να τερματίζει ουραγός, σε έναν «εφιαλτικό» οιωνό για τη φετινή Άρσεναλ που καλείται να αποδείξει ότι δεν είναι κάτι παραπάνω από μία σύμπτωση.

Οι ιστορικά αρνητικοί αριθμοί της Άρσεναλ κόντρα στη Σίτι:

81-19% κατοχή
25-1 τελικές
14-0 κόρνερ
904-319 πάσες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης