«Ημέρα Άμραμπατ» στην ΑΕΚ

«Ημέρα Άμραμπατ» στην ΑΕΚ

Εντός της ημέρας αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Νορντίν Άμραμπατ στην ΑΕΚ, η οποία κινείται για τις επόμενες προσθήκες στο ρόστερ της

amrabat_aek
Με καθυστέρηση τριών ετών θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Νορντίν Άμραμπατ στην ΑΕΚ.

Η «Ένωση» είχε ενδιαφερθεί για τον Μαροκινό μεσοεπιθετικό το καλοκαίρι του 2018, όμως τότε είχε παρουσιαστεί η Αλ Νασρ που πρόσφερε στον παίκτη ετήσιες απολαβές ύψους 3 εκατ. ευρώ που δεν μπορούσε να συναγωνιστεί η ελληνική ομάδα (και καμία άλλη).

Ο 34χρονος άσος έφτασε το Σάββατο στην Ελλάδα, αφού είχε συμφωνήσει προφορικά με την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, και σήμερα θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές/εργομετρικές εξετάσεις για να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Η συμφωνία των δύο πλευρών αφορά διετές συμβόλαιο, το οποίο θα είναι ιδιαίτερα υψηλό.

Σημαντικό, επίσης, θεωρείται πως όλο αυτό το διάστημα στη Σαουδική Αραβία ο Άμραμπατ έκανε κανονικά προπονήσεις, ενώ οι Άραβες είχαν την ελπίδα πως θα καταφέρουν να ανανεώσουν το συμβόλαιό του που έληγε στις 30 Ιουνίου.

Από εκεί και πέρα, η ΑΕΚ έχει δύο εβδομάδες για την περαιτέρω ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ, προκειμένου ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς να έχει τις απαραίτητες λύσεις στη διάθεσή του.

Δεδομένη θεωρείται η επιθυμία για την απόκτηση ενός χαφ. Οι ιθύνοντες του συλλόγου εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις παικτών που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στη μεσαία γραμμή.

Συγκεκριμένα, η «Ένωση» θέλει ένα «οκτάρι» που θα μπορεί να ελέγχει την μπάλα και να μπορεί να… ισορροπήσει μεταξύ άμυνας και επίθεσης.

Την ίδια στιγμή, προετοιμάζεται και στο ενδεχόμενο αποχώρησης κάποιου παίκτη, όπως ο Λιβάι Γκαρσία που έχει προκύψει ενδιαφέρον το τελευταίο διάστημα.

ΠΗΓΗ: https://www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης