Ο Νουρμαγκομέντοβ υπέγραψε σε ομάδα της Γ' Ρωσίας και ετοιμάζεται για το ποδοσφαιρικό του ντεμπούτο!

Ο Νουρμαγκομέντοβ υπέγραψε σε ομάδα της Γ' Ρωσίας και ετοιμάζεται για το ποδοσφαιρικό του ντεμπούτο!

Ο πρώην πρωταθλητής του UFC, Χαμπίμπ Νουρμαγκομέντοβ, υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα της τρίτης κατηγορίας του ρωσικού πρωταθλήματος, Λέγκιον Ντινάμο και ετοιμάζεται για το ποδοσφαιρικό του ντεμπούτο

nurmagomedov2
Τον περασμένο Ιανουάριο ο Χαμπίμπ Νουρμαγκομέντοβ έγραφε σε ανάρτησή του στο Twitter: «Ετοιμάζομαι για το ποδοσφαιρικό μου ντεμπούτο. Είμαι έτοιμος να ακούσω προτάσεις».

Αυτές δεν άργησαν να φτάσουν στον 32χρονο Νταγκεστανό πρώην πρωταθλητή του UFC και ήδη υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο. Θα φορά πλέον τη φανέλα της Λέγκιον Ντινάμο, η οποία συμμετέχει στην τρίτη κατηγορία του ρωσικού πρωταθλήματος.

Η Λέγκιον Ντινάμο, η οποία τερμάτισε στην τέταρτη θέση την περασμένη σεζόν, αναφέρει στην ανακοίνωσή της: «Οι μεγάλες μάχες χρειάζονται μεγάλους μαχητές».

Ο Χαμπίμπ Νουρμαγκομέντοβ δεν έχει κρύψει την αγάπη του για το ποδόσφαιρο, έχοντας ως ινδάλματα τους δύο Ρονάλντο. Τον Κριστιάνο - με τον οποίον συνδέεται με στενή φιλία, οι δυο τους έχουν κάνει και προπόνηση μαζί - και το Φαινόμενο.

Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης