Σάκκαρη-Κουντερμέτοβα 2-1: Στους 16 του Rogers Cup του Μόντρεαλ η Μαρία
Η Μαρία Σάκκαρη νίκησε 2-1 (6-4, 5-7, 6-4) σετ την Ρωσίδα Βερόνικα Κουντερμέτοβα και προκρίθηκε στους 16 του Rogers Cup στο Μόντρεαλ - Αντίπαλός της η Βικτόρια Αζαρένκα (12/8, 19:00)
Η Μαρία Σάκκαρη τέθηκε αντιμέτωπη το απόγευμα της Τετάρτης (11/8) με την Ρωσίδα Βερόνικα Κουντερμέτοβα, την νίκησε 2-1 σετ και προκρίθηκε στους 16 του Rogers Cup στο Μόντρεαλ.
Η 26χρονη Ελληνίδα τενίστρια, η οποία ρίχτηκε ξανά στη μάχη λίγες μέρες μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, πήρε εύκολα το πρώτο σετ με 6-4. Στο δεύτερο η 24χρονη Ρωσίδα No33 του κόσμου δυσκόλεψε περισσότερο την Μαρία Σάκκαρη.
Οι δυο τους κονταροχτυπήθηκαν με τη μάχη να μοιάζει αμφίρροπη και την ισοπαλία να κυριαρχεί στα games. Τελικά η Κουντερμέτοβα πήρε το δεύτερο σετ με 7-5. Η Μαρία Σάκκαρη όμως ήταν εκεί στο τρίτο σετ.
Αν και βρέθηκε πίσω (0-2), κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να περάσει μπροστά. Τελικά πήρε το τρίτο σετ (6-4) και την πρόκριση για τους 16 της διοργάνωσης. Αντίπαλός της θα είναι η Βικτόρια Αζαρένκα (12/8, 19:00). H 32χρονη Λευκορωσίδα βρίσκεται στο Νο15 της παγκόσμιας κατάταξης.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη
Η ΑΒ Βασιλόπουλος και η Wolt διευρύνουν τη συνεργασία τους, προσφέροντας ταχύτερη εξυπηρέτηση, μεγαλύτερη κάλυψη και ακόμη πιο εύκολη πρόσβαση στις online αγορές supermarket.
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.