Ελ Αραμπί: «Θα είναι τελικός για εμάς - Πρέπει να είμαστε αποτελεσματικοί»

Ελ Αραμπί: «Θα είναι τελικός για εμάς - Πρέπει να είμαστε αποτελεσματικοί»

Στον χαρακτήρα τελικού που έχει η ρεβάνς με τη Λουντογκόρετς για τον Ολυμπιακό, στάθηκε στην συνέντευξη Τύπου ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί

7_elarabii
Έτοιμος να βοηθήσει τον Ολυμπιακό στη ρεβάνς με τη Λουντογκόρετς, δήλωσε ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, μιλώντας στη Συνέντευξη Τύπου. Παράλληλα, τόνισε πως το ματς είναι τελικός και ότι οι Πειραιώτες θα πρέπει να είναι πιο αποτελεσματικοί.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί:

Για την πιθανότητα να ξεκινήσει αύριο και αν είναι έτοιμος μετά τα προβλήματα που υπήρξαν: «Το τελευταίο διάστημα είχαμε προβλήματα εξαιτίας του κορωνοϊού. Είμαι έτοιμος για να βοηθήσω την ομάδα. Είχαμε αρκετές δυσκολίες όπως είδαμε όλοι. Μας έλειπε η αποτλεσματικότητα στις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε. Για αύριο είμαστε έτοιμοι να τα δώσουμε όλα. Ελπίζουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, να προκριθούμε και να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται».

Για το γεγονός πως βοηθάει στον επιθετικό τομέα και με ασίστ που δίνει στους συμπαίκτες του: «Με ικανοποιεί να βοηθώ τους συμπαίκτες μου. Είμαστε όλοι εδώ για να βοηθάει ο καθένας από τη θέση του μέσα στο παιχνίδι».
Για τα στοιχεία που πρέπει να προσέξει ο Ολυμπιακός απέναντι στην Λουντογκόρετς, αν θέλει να έχει τύχη να προκριθεί μέσα στη Βουλγαρία: «Όλοι ξέρουμε ότι αυτά τα παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες. Πρέπει να παίξουμε καλά στην άμυνα, να είμαστε αποτελεσματικοί στις ευκαιρίες. Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι για εμάς, αφού θέλουμε να προχωρήσουμε στη διοργάνωση. Θα τα δώσουμε όλα και θα είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί».

Για το πότε εκτιμά πως θα ξεκινήσει να σκοράρει για τον Ολυμπιακό, αφού τις δύο προηγούμενες σεζόν αυτό είχε συμβεί στα πλέι οφ του Champions League: «Το ελπίζω. Είναι η τρίτη χρονιά που βρίσκομαι στον Ολυμπιακό. Τα δύο προηγούμενα χρόνια βοήθησα την ομάδα να προκριθούμε. Θέλω και φέτος να βρισκόμαστε στους ομίλους του Champions League. Πληγωθήκαμε από τον ιό, όπως και οι υπόλοιπες ομάδες. Δεν είμαστε οι μοναδικοί που περνάμε τέτοια προβλήματα. Πρέπει όμως να τα ξεπερνάμε. Έχω αυτοπεποίθηση, πιστεύω στον εαυτό μου και στους συμπαίκτες μου. Έχουμε την ποιότητα να τα καταφέρουμε. Για εμάς είναι ένας τελικός. Είναι ένα παιχνίδι πριν καταφέρουμε τον στόχο μας. Πρέπει να τα δώσουμε όλα».

Πηγή:www.sport-fm.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Στις φλόγες για έβδομη μέρα η Εύβοια: Μάχη με τις αναζωπυρώσεις σε Γούβες και Αρτεμίσιο - Κάτοικοι έσωσαν τα χωριά

Φωτιές: Αγώνας δρόμου για να οριοθετηθεί το πύρινο μέτωπο της Εύβοιας - Σε ύφεση Αττική και Ηλεία

Πυρκαγιές: Η διεθνής βοήθεια προς την Ελλάδα - Από την Αίγυπτο και τη Γαλλία έως τον... δισταγμό της Γερμανίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης