Δημοσιεύματα στέλνουν τον Λιονέλ Μέσι στην Παρί για 2+1 χρόνια

Δημοσιεύματα στέλνουν τον Λιονέλ Μέσι στην Παρί για 2+1 χρόνια

Σύμφωνα με έγκυρο Γάλλο ρεπόρτερ, ο Λιονέλ Μέσι αποδέχτηκε την πρόταση της Παρί για 2+1 χρόνια, με την υπογραφή του να αναμένεται στο Σαββατοκύριακο και τα χρήματα να ανέρχονται στα 40-50 εκατ. ευρώ ετησίως.

messi333
Από τη στιγμή που ο Λιονέλ Μέσι και η Μπαρτσελόνα αποφάσισαν να χωρίσουν τους δρόμους τους, οι Γάλλοι ρεπόρτερ τρελάθηκαν, αναζητώντας τις κινήσεις της Παρί. Πρώτος φαίνεται να έχει το ρεπορτάζ ο σούπερ έγκυρος Μοχάμεντ Μπουχαφσί του “RMC”. Σύμφωνα με δική του ανάρτηση, οι Παριζιάνοι έπεισαν τον Αργεντινό σούπερ σταρ, ώστε να μετακομίσει στη γαλλική πρωτεύουσα για τα επόμενα 2+1 χρόνια.



Οικονομικές λεπτομέρειες της συμφωνίας δεν έχουν γίνει γνωστές, αλλά υπολογίζεται ότι ο Μέσι θα λάβει 40-50 εκατ. ευρώ ετησίως, ενώ οι υπογραφές θα οριστικοποιηθούν μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Κλείσιμο
Σε αυτό το πλαίσιο βέβαια έχει αναπτυχθεί ήδη και παραφιλολογία. Η πρώτη θέλει τον Νεϊμάρ να έχει παραχωρήσει τη φανέλα με το Νο10 στον κολλητό του κι εκείνος να έχει αρνηθεί, επιλέγοντας το Νο19 των παιδικών του χρόνων. Η δεύτερη ότι η Παρί έχει κλείσει τον Πύργο του Αϊφελ για τις 10 Αυγούστου, ώστε να τον παρουσιάσει εκεί, όπως είχε κάνει με τους Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς (2012) και Νεϊμάρ (2017).

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

ΠΗΓΗ: GAZZETTA.GR
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης