Η Μάντσεστερ Σίτι πυροδότησε τη «βόμβα» Γκρίλις: Περνάει από ιατρικά και υπογράφει ο παίκτης

Η Μάντσεστερ Σίτι πυροδότησε τη «βόμβα» Γκρίλις: Περνάει από ιατρικά και υπογράφει ο παίκτης

Οι «πολίτες» ολοκλήρωσαν την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της Premier League - Το κόστος της μετακίνησης του παίκτη της Άστον Βίλα έφτασε τα 139 εκατ. δολάρια

000_9K24DN
Σε ιατρικές εξετάσεις για λογαριασμό της Μάντσεστερ Σίτι θα υποβληθεί την Πέμπτη (5/08) ο αρχηγός της Άστον Βίλα, Τζακ Γκρίλις, πριν ολοκληρωθεί η μεταγραφή του από τους «χωριάτες» στους «πολίτες» έναντι του αστρονομικού ποσού των 139 εκατ. δολαρίων, όπως μετέδωσε την Τετάρτη (4/08) το έγκυρο Sky Sports.

Ο 25χρονος πρόκεται να γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στην ιστορία της Premier League εάν ολοκληρωθεί η μεταγραφή του, καταρρίπτοντας το προηγούμενο ρεκόρ που κρατούσε ο Πολ Πογκμπά, ο οποίος επανεντάχθηκε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Γιουβέντους το 2016 έναντι του ποσού που όπως είχε μεταδοθεί τότε «ακούμπησε» τα 120 εκατ. δολάρια.

Τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης συνεχίζουν να υποστηρίζουν ότι οι πρωταθλητές Αγγλίας επιδιώκουν να κάνουν το «μπαμ» με την απόκτηση του Χάρι Κέιν από την Τότεναμ, με ποσό που ίσως ξεπεράσει αυτό που θα δαπανηθεί για τον Γκρίλις.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης