Champions League: Η Λουντογκόρετς αντίπαλος του Ολυμπιακού στον 3ο προκριματικό

Champions League: Η Λουντογκόρετς αντίπαλος του Ολυμπιακού στον 3ο προκριματικό

Με δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο, η Λουντογκόρετς έγειρε την πλάστιγγα κόντρα στη Μούρα (3-1) και θα είναι η αντίπαλος του Ολυμπιακού στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League - Στις αρχές Αυγούστου θα διεξαχθούν οι αγώνες (3-4, 10/8)

Ludogorec23
Ο Ολυμπιακός έκανε το χρέος του κόντρα στη Νέφτσι με το 2/2 στο Μπακού (1-0) και θα κληθεί να αντιμετωπίσει τη Λουντογκόρετς για μια θέση στα play-offs του Champions League.

Η ομάδα από τη Βουλγαρία επιβεβαίωσε έστω και... δύσκολα τον ρόλο του φαβορί κόντρα στη Μούρα από τη Σλοβενία και μετά το 0-0 του πρώτου ματς σφράγισε το εισιτήριό της επικρατώντας 3-1 στην έδρα της.

Μπορεί το σκορ να δείχνει σχετική άνεση, όμως, οι γηπεδούχοι χρειάστηκαν δύο γκολ στο φινάλε για να «κλειδώσουν» την πρόκριση. Ο Πιέρρος Σωτηρίου ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ με μονοκόμματο τελείωμα μόλις στο 4'.



Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι «χτύπησαν» στο 64' για το 1-1 με τον Χόρβατ και διαμόρφωσαν συνθήκες παράτασης (θυμίζουμε έχει καταργηθεί το εκτός έδρας γκολ).

Κλείσιμο
Τελικά, με πρωταγωνιστή τον Ολιβέιρα-Σόουζα ο οποίος έδωσε την ασίστ στον Μανού για το 2-1 στο 82' και σκόραρε ο ίδιος στο 90', η Λουντογκόρετς ξέμπλεξε και δίνει ραντεβού με τους Ερυθρόλευκους στον 3ο προκριματικό γύρο.


Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης