Ολυμπιακοί Αγώνες, Ναόμι Οσάκα: «Αυτός είναι ο χειρότερος αποκλεισμός»

Ολυμπιακοί Αγώνες, Ναόμι Οσάκα: «Αυτός είναι ο χειρότερος αποκλεισμός»

Στη μεγάλη πίεση που υπήρχε στο πρόσωπό της για την κατάκτηση ενός μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες μέσα στη χώρα της απέδωσε η Ναόμι Οσάκα τον αποκλεισμό στον 3ο γύρο του τουρνουά τένις στο Τόκιο

24496901
Ο χειρότερος αποκλεισμός όσο ασχολείται επαγγελματικά με το τένις ήταν ο σημερινός για την Ναόμι Οσάκα, όπως δήλωσε μετά την πρόωρη ολοκλήρωση της παρουσίας της στον 3ο γύρο του Ολυμπιακού τουρνουά τένις στο Τόκιο.

«Σίγουρα αισθάνομαι ότι υπήρχε μεγάλη πίεση για αυτό», ανέφερε αρχικά η τενίστρια από την Ιαπωνία και Νο 2 στην παγκόσμια κατάταξη.

«Ίσως είναι επειδή δεν είχα αγωνιστεί ποτέ σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Νομίζω ότι είμαι χαρούμενη με το πώς αγωνίσθηκα. Ξέρω ότι οι προσδοκίες μου ήταν πολύ υψηλότερες. Νιώθω ότι η στάση μου δεν ήταν τόσο μεγάλη γιατί δεν ξέρω πραγματικά πώς να διαχειριστώ αυτήν την πίεση, έτσι είναι το καλύτερο που θα μπορούσα να είχα κάνει σε αυτήν την κατάσταση», πρόσθεσε.

Όταν ρωτήθηκε για το πόσο απογοητευμένη είναι, απάντησε: «Απογοητεύομαι σε κάθε απώλεια, αλλά αυτός ο αποκλεισμός είναι χειρότερος από άλλους».

Πηγή:www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης