Ολυμπιακοί Αγώνες, Πινγκ Πονγκ: Αποκλείστηκε ο Γκιώνης σε ματς «θρίλερ» κόντρα στον Τζεούνγκ - Δείτε βίντεο

Ολυμπιακοί Αγώνες, Πινγκ Πονγκ: Αποκλείστηκε ο Γκιώνης σε ματς «θρίλερ» κόντρα στον Τζεούνγκ - Δείτε βίντεο

Ο 41χρόνος Έλληνας πρωταθλητής ξεκίνησε καλά και παρότι προηγήθηκε με 3-1 ο  Κορεάτης αντίπαλός του κατάφερε να το γυρίσει και να πάρει τη νίκη-πρόκριση στους «16» του Ολυμπιακού τουρνουά

Γκιονης
Ο Παναγιώτης Γκιώνης πάλεψε σκληρά απέναντι στον Κορεάτη Γιουνγκσίκ Τζεούνγκ στον τρίτο γύρο του Ολυμπιακού τουρνουά πινγκ πονγκ στο Τόκιο, όμως δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση στους «16» γνωρίζοντας την ήττα με 4-3. Ο Γιουνγκσίκ Τζεούνγκ σήμερα στις 10:30 θα αντιμετωπίσει τον Γερμανό (Νο10) Τίμο Μπολ

Ο 41χρονος Έλληνας πρωταθλητής, ο οποίος είχε επικρατήσει του Σέρβου, Ζολτ Πέτο με 4-0 και στην συνέχεια του Αιγύπτιου, Αχμέντ Σαλέχ με 4-1 ξεκίνησε καλά και κατέκτησε με 11-7 το πρώτο game κόντρα στον Κορεάτη.



Ο Τζεούνγκ, ο οποίος έχει φτάσει μέχρι το Νο7 της Παγκόσμιας κατάταξης κατάφερε να πάρει το δεύτερο game με 11-7 και να ισοφαρίσει σε 1-1.

Κλείσιμο


Στο τρίτο game ο Γκιώνης ήταν καλύτερος και το πήρε με 11-8 κάνοντας το 2-1.



Στο τέταρτο game ο Τζεούνγκ ξεκίνησε δυνατά και προηγήθηκε με 3-0, όμως ο Έλληνας είχε απαντήσεις και όχι μόνο ισοφάρισε, αλλά πέρασε και μπροστά με 6-3. Ο Κορεάτης βρήκε τρόπο να επιστρέψει και να κάνει το 6-6 και στη συνέχεια να πάρει εκ νέου το προβάδισμα. Ο Γκιώνης απάντησε και ισοφάρισε σε 10-10 με ένα τυχερό πόντο και στη συνέχεια πέρασε μπροστά με 11-10, κλείνοντας στο game με 12-10 και 3-1.



Ο Παναγιώτης Γκιώνης μπήκε καλά στο πέμπτο game και προηγήθηκε με 10-4, όμως ο Κορεάτης κατάφερε να το γυρίσει και να το πάρει με 12-10 μειώνοντας σε 3-2.



Ο Γιουνγκσίκ Τζεούνγκ έχοντας τη ψυχολογία με το μέρος του στο έκτο game πήρε από νωρίς το προβάδισμα και δεν το έχασε σε κανένα σημείο κερδίζοντας τον Έλληνα με 11-6, φέρνοντας το ματς στα ίσια (3-3)

Σε θρίλερ εξελίχθηκε το έβδομο και τελευταίο game για τους δυο αθλητές. Γκιώνης και Τζεούνγκ πάλεψαν σκληρά για την πρόκριση με τον Κορεάτη να κερδίζει με 14-12 και να παίρνει το εισιτήριο για τους «16».





Ειδήσεις σήμερα: 


Τουρκία: «Επίθεση» από πουλιά οδήγησαν σε αναγκαστική προσγείωση τον Ακάρ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ατύχημα με Ολλανδό ποδηλάτη και Ιάπωνα αξιωματούχο - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης