Στον πάγκο της Γιουνάιτεντ μέχρι το 2024 ο Σόλσκιερ

Στον πάγκο της Γιουνάιτεντ μέχρι το 2024 ο Σόλσκιερ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε σήμερα την πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του Νορβηγού τεχνικού, ο οποίος την οδήγησε πέρσι στη 2η θέση στην Premier League και στον τελικό του Europa League

Solksiaer1
Τον χειμώνα του 2018 ο Όλε Γκούναρ Σόλκσιερ βρέθηκε ξανά στο Μάντσεστερ αναλαμβάνοντας προσωρινά την τεχνική ηγεσία της Γιουνάιτεντ, μετά την απόλυση του Ζοσέ Μουρίνιο, αλλά ο άλλοτε επιθετικός των «κόκκινων διαβόλων» έχει πλέον μονιμοποιηθεί στον πάγκο της ομάδας.

Ο Νορβηγός σήμερα υπέγραψε την πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του που θα τον κρατήσει στο Ολντ Τράφορντ έως το 2024 ενώ υπάρχει και η όψιον ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο.

Το 2019 είχε υπογράψει τριετές συμβόλαιο, το οποίο έληγε το ερχόμενο καλοκαίρι, αλλά οι διοικούντες εκτιμώντας τη δουλειά που έχει κάνει (3η θέση το 2019, 2η πέρσι) αποφάσισαν να επεκτείνουν την συνεργασία τους μέχρι το 2024.

«Όλοι γνωρίζουν τι αισθάνομαι γι' αυτό το κλαμπ και είμαι ενθουσιασμένος που υπέγραψα το νέο μου συμβόλαιο. Είναι "μια συναρπαστική στιγμή για την Γιουνάιτεντ καθώς έχουμε χτίσει μια ομάδα με καλή ισορροπία, με νέους αλλά και έμπειρους παίκτες διψασμένους για επιτυχία», είπε ο Νορβηγός τεχνικός μετά τις υπογραφές και συμπλήρωσε:

«Έχω στο πλευρό μου μια φανταστική ομάδα συνεργατών και είμαστε έτοιμοι όλοι μαζί για το επόμενο βήμα. Η Γιουνάιτεντ θέλει κατακτήσει τα μεγαλύτερα τρόπαια και γι' αυτό προσπαθούμε όλοι έχοντας βελτιωθεί εντός και εκτός γηπέδου. Κι αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε ανυπομονώντας να παίξουμε μπροστά στο κοινό μας όταν ξεκινήσει ξανά η σεζόν».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης