Ψάρρα: «Να πάω στους 7ους Ολυμπιακούς με την κόρη μου»
Η μεγάλη κυρία της ελληνικής τοξοβολίας Ευαγγελία Ψάρρα μίλησε για το ρεκόρ των έξι συμμετοχών σε Ολυμπιακούς Αγώνες και αποκάλυψε το μεγάλο της όνειρο
Η πορεία της ξεκίνησε στο Σίδνεϊ το 2000 και από τότε έχει βαλθεί να μην χάσει καμία διοργάνωση. Η Ευαγγελία Ψάρρα δίνει το «παρών» και στο Τόκιο ισοφαρίζοντας το ρεκόρ των έξι συμμετοχών σε Ολυμπιακούς που έχουν ο Τάσος Μπουντούρης και η Αγη Κασούμη και μιλάει στο Gazzetta για το μεγάλο αυτό επίτευγμα.
Μοιράζεται τα αισθήματα που ένιωσε στην Τελετή Εναρξης, αναφέρεται στη διοργάνωση και αποκαλύπτει το μεγάλο της όνειρο, που είναι η συμμετοχή το 2024 στο Παρίσι μαζί με την κόρη της Μαρία, που είναι ήδη πρωταθλήτρια στις νεάνιδες.
Η κατάψυξη ωαρίων αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις της σύγχρονης αναπαραγωγικής ιατρικής, προσφέροντας στις γυναίκες τη δυνατότητα να διατηρήσουν τη γονιμότητά τους και να σχεδιάσουν το μέλλον τους με μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία.
Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, το Plastic Free Greece δίνει δυναμικά το παρών σε κάθε γωνιά της χώρας. Η πρώτη πράξη της φετινής εκστρατείας εκτυλίχθηκε σε τέσσερις ηπειρωτικούς προορισμούς (Θεσσαλονίκη, Τρίκαλα, Αθήνα, Πάτρα) και είχε ως αποτέλεσμα τη συλλογή 150,5 κιλών σκουπιδιών.
Με διεθνή παρουσία, ισχυρό τεχνολογικό αποτύπωμα και έμφαση στην ανάπτυξη ψηφιακών λύσεων, ο όμιλος Super Technologies εισέρχεται δυναμικά στην ελληνική αγορά.