Ολυμπιακοί Αγώνες, Πινγκ Πονγκ: Άνετη νίκη και πρόκριση Γκιώνη
Ο Παναγιώτης Γκιώνης επικράτησε άνετα 4-0 game του Σέρβου Ζολτ Πέτο και προκρίθηκε στην επόμενη φάση των Ολυμπιακών Αγώνων!
Μόλις 34 λεπτά χρειάστηκε ο Παναγιώτης Γκιώνης για να εξασφαλίσει την πρόκριση του στη δεύτερη φάση του Ολυμπιακού τουρνουά πινγκ πονγκ στο Τόκιο, καθώς νίκησε τον Σέρβο Ζολτ Πέτο με 4-0 game (11-6, 11-8, 11-9, 11-8)!
Στην πέμπτη του συμμετοχή στην κορυφαία αθλητική γιορτή του πλανήτη, ο 41χρονος Έλληνας πρωταθλητής του πινγκ πονγκ έκανε αυτό που μας έχει συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια και υπό τις οδηγίες του Κώστα Βατσακλή πήρε τον σπουδαίο αποτέλεσμα.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.
Τα 71 Service Corners του Κωτσόβολου σε όλη την Ελλάδα προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης που συνδυάζει τεχνογνωσία, άμεση εξυπηρέτηση και σιγουριά.