Γιάννης Αντετοκούνμπο: Δεν έρχεται το Σάββατο στην Ελλάδα!

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Δεν έρχεται το Σάββατο στην Ελλάδα!

Ο πρωταθλητής του NBA  θα παραμείνει για λίγες μέρες στο Μιλγουόκι για αποθεραπεία και θα έρθει στην Αθήνα στα μέσα της επόμενης εβδομάδας

antetokounbo_spor
Μπορεί να περιμέναμε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στην Ελλάδα το Σάββατο, ωστόσο δεν θα γίνει αυτό. Ο Greek Freak θα έρθει μετά τα μέσα της άλλης εβδομάδας για να επισκεφθεί φίλους και να πάει στις παλιές του γειτονίες, κάνοντας πράγματα που του έχουν λείψει. Αυτές τις μέρες θα βρίσκεται στο Μιλγουόκι για να αντιμετωπίσει και τον τραυματισμό που κουβαλά στο πόδι του από το ματς με τους Χοκς.

Στο Μιλγουόκι θα επιστρέψει στις αρχές Αυγούστου (μετά το ολιγοήμερο ταξίδι στην Ελλάδα) γιατί στο πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα θα γεννήσει η γυναίκα του το δεύτερο αγοράκι τους. Το μεγάλο διάστημα που θα έρθει στην Ελλάδα θα είναι μέσα στον Σεπτέμβρη, όπου θα κάνει και τις διακοπές, αλλά και θα διεκπεραιώσει τις εμπορικές του υποχρεώσεις.


Πηγή: gazzetta.gr



Ειδήσεις σήμερα:

Προκλητικός στην απολογία του ο δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς: «Με ενέπαιζε, προσπαθούσε να με μειώσει... την έσπρωξα στον γκρεμό»

Μπάκιγχαμ: Σάλος με το μπότοξ που έκανε η Κέιτ Μίντλετον - Απαγορεύεται ρητά στους βασιλικούς κανόνες

Τόκιο 2020: Ξεκίνησαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες με μια λιτή αλλά γεμάτη συναίσθημα τελετή έναρξης - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης