Europa League Conference : Οι αντίπαλοι ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Άρη
Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την Ντουντελάνζ ή την Μποέμιανς, στον τρίτο προκριματικό γύρο του ECL, ενώ ΑΕΚ και Άρης τον νικητή από τα ζευγάρια Ελφσμποργκ – Μιλσάμι και Κουόπιο – Βόρσκλα Πολτάβα αντίστοιχα, σε περίπτωση που ξεπεράσουν πρώτα τα εμπόδια των Βελέζ και Αστάνα
Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για το νεοσύστατο Europa Conference League στη Νιόν της Ελβετίας, μέσω της οποίας οι ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Άρης έμαθαν τους αντιπάλους τους στον τρίτο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης.
Ο Κυπελλούχος Ελλάδος, ΠΑΟΚ, ο οποίος ήταν ήδη σε αυτόν τον γύρο θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Ντουντελάνζ (Λουξεμβούργο) και Μποχέμιανς (Ιρλανδία).
ΑΕΚ και Άρης σε περίπτωση που καταφέρουν και ξεπεράσουν τα εμπόδια των Βελέζ και Αστάνα στον δεύτερο προκριματικό, με τα πρώτα ραντεβού να είναι προγραμματισμένα για την ερχόμενη Πέμπτη (22/07), τότε θα βρουν στον δρόμο τους για την τρίτη προκριματική φάση τον νικητή των ζευγαριών Ελφσμποργκ (Σουηδία) – Μιλσάμι (Μολδαβία) και Κουόπιο (Φινλανδία) – Βόρσκλα Πολτάβα (Ουκρανία).
Θυμίζουμε ότι τα ματς του τρίτου προκριματικού γύρου, είναι προγραμματισμένα για τις 5 Αυγούστου (πρώτοι αγώνες) και 12 Αυγούστου (δεύτεροι αγώνες).
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.