Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την πώληση του Νεντελτσιάρου στην Κροτόνε

Και επίσημα παρελθόν από την ΑΕΚ αποτελεί ο Ρουμάνος στόπερ, με την Ένωση να ανακοινώνει την πώλησή του στην ιταλική ομάδα

krotonee_2
Η ΑΕΚ έφτασε σε συμφωνία με την Κροτόνε για τον Νεντελτσιάρου αντί 1,2 εκατ. ευρώ συν 500.000 ευρώ σε περίπτωση που η ιταλική ομάδα εξασφαλίσει την άνοδό της στη Serie A. Η Ένωση το βράδυ της Παρασκευής (16/7) ανακοίνωσε την πώληση του Ρουμάνου στόπερ στον ιταλικό σύλλογο.

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την πώληση του ποδοσφαιριστή Ιονούτς Νεντελτσιάρου στην ιταλική Κροτόνε. Ευχόμαστε στον διεθνή Ρουμάνο κεντρικό αμυντικό κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του», ανέφερε η ανακοίνωση των κιτρινόμαυρων, οι οποίοι επιθυμούν πλέον την επιστροφή του Όγκνιεν Βράνιες.

Ο Νεντελτσιάρου είχε αποκτηθεί από την Ούφα τον Οκτώβριο του 2020 με την ΑΕΚ να πληρώνει κοντά στις 500.000 ευρώ και τον Ρουμάνο στόπερ να πραγματοποιεί 35 συμμετοχές με την κιτρινόμαυρη φανέλα στον ένα χρόνο παρουσίας του στην Ένωση. Το συμβόλαιό του με την Κροτόνε θα έχει διάρκεια ως το καλοκαίρι του 2024, όπως ανακοίνωσε ο ιταλικός σύλλογος.

✍️🔴🔵 Colpo Nedelcearu per la difesa. Benvenuto Ionut 😍 ➡️ https://bit.ly/3rdBi1r #WeAreSharks🦈

Posted by FC Crotone on Friday, July 16, 2021
Κλείσιμο

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

ECDC: Προβλέπει πενταπλάσια κρούσματα μέχρι την 1η Αυγούστου

ΠΟΥ: Στον έλεγχο στο εργαστήριο της Ουχάν, οι Κινέζοι ήταν από πάνω μας!

Κεραμέως για υποχρεωτικό εμβολιασμό σε πανεπιστημιακούς και φοιτητές: Εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ