AEK: Η ευρωπαϊκή λίστα για Βελέζ - Προσωρινά χωρίς Αραούχο

AEK: Η ευρωπαϊκή λίστα για Βελέζ - Προσωρινά χωρίς Αραούχο

Το δελτίο του Σέρχιο Αραούχο δεν έχει ακόμα εκδοθεί και έτσι η ΑΕΚ δήλωσε τη λίστα για τα παιχνίδια με τη Βελέζ χωρίς το όνομα του Αργεντινού επιθετικού, ο οποίος όμως θα μπει την τελευταία στιγμή μιας και η Ένωση έχει δικαίωμα δύο αλλαγών

aektrio
Τη λίστα με τους παίκτες που θα έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει στα ματς του δεύτερου προκριματικού γύρου του Europa Conference League απέναντι στη Βελέζ Μόσταρ στις 22 και στις 29 Ιουλίου δήλωσε το απόγευμα της Παρασκευής (16/7) η ΑΕΚ.

Η Ένωση έστειλε τη λίστα στην UEFA χωρίς σε αυτήν να περιλαμβάνεται το όνομα του Σέρχιο Αραούχο, κι αυτό γιατί το δελτίο του 29χρονου Αργεντινού επιθετικού δεν έχει ακόμα εκδοθεί.

Πρόκειται ωστόσο για μια τυπική διαδικασία, η οποία με το που ολοκληρωθεί θα επιτρέψει στην ΑΕΚ να δηλώσει τον Αραούχο για τα παιχνίδια με τη Βελέζ την τελευταία στιγμή καθώς οι κιτρινόμαυροι επιτρέπεται να κάνουν μέχρι δύο αλλαγές ως τα μεσάνυχτα της παραμονής του πρώτου αγώνα.

Από τη λίστα που δήλωσε η ΑΕΚ για τα ματς με τη Βελέζ απουσιάζουν τα ονόματα των Σιμόες και Λάτσι οι οποίοι είναι τραυματίες.

Η λίστα της ΑΕΚ για τα δύο ευρωπαϊκά ματς με τη βοσνιακή ομάδα: Τσιντώτας, Στάνκοβιτς, Γκίνης, Μπακάκης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Μήτογλου, Σβάρνας, Τζαβέλλας, Νταντσένκο, Ραντόνια, Μιτάι, Σιμάνσκι, Λε Ταλέκ, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Σαμπανάτζοβιτς, Ρουκουνάκης, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Κοσίδης, Χριστόπουλος, Μαχαίρας.

aek_squad

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

ECDC: Προβλέπει πενταπλάσια κρούσματα μέχρι την 1η Αυγούστου


ΠΟΥ: Στον έλεγχο στο εργαστήριο της Ουχάν, οι Κινέζοι ήταν από πάνω μας!

Κεραμέως για υποχρεωτικό εμβολιασμό σε πανεπιστημιακούς και φοιτητές: Εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης