Ολυμπιακός: Η Γουλβς ανακοίνωσε την απόκτηση του Ζοσέ Σα

Ολυμπιακός: Η Γουλβς ανακοίνωσε την απόκτηση του Ζοσέ Σα

Είναι πλέον επίσημο: Ο Ζοσέ Σα αποτελεί και τυπικά παρελθόν για τον Ολυμπιακό, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο στη Γουλβς - Οι «λύκοι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του 28χρονου Πορτογάλου τερματοφύλακα

josesaaaa
Ύστερα από τρία χρόνια, ο Ζοσέ Σα αποτελεί παρελθόν για τον Ολυμπιακό. Ο 28χρονος τερματοφύλακας ανακοινώθηκε από τη Γουλβς, η οποία μέσα σε 1,5 χρόνο απέκτησε δύο ποδοσφαιριστές των «ερυθρόλευκων» (ο Ντανιέλ Ποντένσε έκανε την αρχή).

Ο ύψους 1.92 γκολκίπερ «πέταξε» για το Γουλβερχάμπτον την Τετάρτη (14/7) και την Πέμπτη (15/7), αφού πέρασε από απαραίτητες εξετάσεις, υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τους «λύκους». Από το 2018 μέχρι και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο Ίβηρας πραγματοποίησε 124 συμμετοχές με τον Ολυμπιακό.



Ήταν σταθερά ένας από τους καλύτερους παίκτες και σε αρκετά παιχνίδια η παρουσία του κάτω από τα γκολπόστ ήταν καθοριστική ώστε να επιτευχθούν νίκες και προκρίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ο Σα είχε έρθει στον Ολυμπιακό αρχικά ως δανεικός για ένα χρόνο και το καλοκαίρι του 2019 η ΠΑΕ έδωσε 2,5 εκατομμύρια ευρώ στην Πόρτο για να τον αγοράσει.

Τώρα η Γουλβς έδωσε 8 εκατομμύρια ευρώ στους πρωταθλητές για να τον αποκτήσουν και αντικαθιστούν τον Ρουί Πατρίσιο, που υπέγραψε στη Ρόμα, με έναν άλλο Πορτογάλο.

Κλείσιμο
Υπενθυμίζεται ότι ο Ζοσέ Σα είχε χάσει την αναμέτρηση της Γουλβς με τον Ολυμπιακό στην Αγγλία, τη ρεβάνς για τους «16» του Europa League, καθώς τραυματίστηκε μερικές μέρες πριν από το κρίσιμο παιχνίδι. Εντέλει οι «ερυθρόλευκοι» ηττήθηκαν με 1-0, με τον Μπόμπι Αλέν κάτω από τα γκολπόστ, και αποκλείστηκαν από τα προημιτελικά.

Ο Ολυμπιακός κάλυψε το κενό του Σα με την απόκτηση του διεθνούς Τσέχου γκολκίπερ, Τόμας Βατσλίκ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Δέσποινα Βανδή - Ντέμης Νικολαΐδης: Χώρισαν μετά από 18 χρόνια γάμου

Ηλιούπολη – Δικηγόρος 19χρονης: Πιθανόν και άλλοι αστυνομικοί στο κύκλωμα μαστροπείας

Κορωνοϊός: Έρχεται αύξηση άνευ προηγουμένου στα κρούσματα – Δυσοίωνες προβλέψεις από τους ειδικούς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης