Σάλος στη Ρεάλ με ηχητικό του 2006: «Ραούλ και Κασίγιας οι δύο μεγαλύτερες απάτες στην ιστορία μας», έλεγε ο Πέρεθ

Σάλος στη Ρεάλ με ηχητικό του 2006: «Ραούλ και Κασίγιας οι δύο μεγαλύτερες απάτες στην ιστορία μας», έλεγε ο Πέρεθ

Με τα χειρότερα λόγια μιλούσε πίσω στο 2006 ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης για τις «σημαίες» του συλλόγου, Ίκερ Κασίγιας και Ραούλ Γκονθάλεθ

11perez-casillas-raul
Ο Πέρεθ λίγο μετά το τέλος του πρώτου περάσματός του ως πρόεδρος των «μερένγκες» μίλησε με σκληρή γλώσσα για τους δύο από τους πιο εμβληματικούς ποδοσφαιριστές τόσο στη σύγχρονη όσο και σε όλη την ιστορία του κλαμπ, με την μετέπειτα συμπεριφορά του να «μαρτυράει» πως η άποψή του αυτή δεν άλλαξε ούτε στα επόμενα χρόνια.

Σύμφωνα με ηχητικό που ισχυρίζεται ότι άκουσε η «El Confidencial», ο Πέρεθ κατηγορεί τον δεύτερο σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου πως αυτός ήταν ανάμεσα στους λόγους για τους οποίους είχε παραιτηθεί από το πόστο του προέδρου, ενώ περίπου τα ίδια φαίνεται να πιστεύει και για τον Κασίγιας.

perez-casillas
Για την ιστορία, και με το κλίμα να έχει γυρίσει πλέον εναντίον του, ο «Άγιος Ίκερ» έφυγε από το «Σαντιάγο Μπερναμπέου» τον Μάιο του 2015, ενώ ο Ραούλ είχε αποχωρήσει κι αυτός με άσχημο τρόπο τον Ιούλιο του 2010 μετά και την απόφαση του Χοσέ Μαρία Γκούτι να τελείωσει κι αυτός το πέρασμά του από τη Ρεάλ.

Από την πλευρά του, βέβαια, ο Ραούλ επέστρεψε στον σύλλογο όταν αποσύρθηκε, αναλαμβάνοντας το πόστο του προπονητή στις μικρότερες ομάδες της Ρεάλ.

1perez-raul
«Ο Κασίγιας δεν είναι καλός τερματοφύλακας για τη Ρεάλ Μαδρίτης, τι θες να σου πω. Δεν είναι. Δεν ήταν ποτέ. Ήταν η μεγαλύτερη αποτυχία μας. Αλλά οι οπαδοί τον λατρεύουν, του μιλάνε. δεν ξέρω. Τον υπερασπίζονται τόσο πολύ. Αλλά είναι η μία από τις δύο μεγαλύτερες απάτες του συλλόγου. Η πρώτη είναι ο Ραούλ και η δεύτερη είναι ο Κασίγιας », ανέφερε αρχικά ο Πέρεθ και συνέχισε:

«Ο Ραούλ είναι κακός, πιστεύει ότι η Ρεάλ είναι δικιά του και χρησιμοποιεί τα πάντα για δικό του όφελος. Είναι μια αρνητική φιγούρα, καταστρέφει τη Ρεάλ και το ηθικό των παικτών και αυτοί λένε ότι είναι ο σύλλογος αυτός που είναι κακός και όχι ο Ραούλ. Είναι απίστευτο το πόσο κακός είναι αυτός ο άνθρωπος».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης