Ολυμπιακός: Επιβεβαιώνει η OLE την επαφή με τη Μπόκα για τον Παβόν
Το ΜΜΕ της Αργεντινής επιβεβαιώνει την πρώτη επίσημη επαφή που είχε ο Ολυμπιακός με την Μπόκα για τον Παβόν.
Την πρώτη επαφή του Ολυμπιακού με την Μπόκα για την απόκτηση του Παβόν επιβεβαιώνει σε δημοσίευμά της η OLE.
Σε αυτό μεταφέρεται η πληροφορία ότι οι ερυθρόλευκοι με επίσημο τρόπο ενημέρωσαν την Μπόκα Τζούνιορς ότι ενδιαφέρονται για την απόκτηση του παίκτη, ζητώντας από την διοίκηση της να του μεταφέρει τι ζητάει για να μπορέσει να κάνει άμεσα δικό του τον ποδοσφαιριστή.
Ο Παβόν έχει συμβόλαιο μέχρι το επόμενο καλοκαίρι του 2022 και από την ομάδα δεν θα ήθελαν να τον κρατήσουν καθώς μπροστά υπάρχει παιχνίδι για το Κόπα Λιμπερταδόρες. Παρόλα αυτά, όπως διευκρινίζει το σχετικό δημοσίευμα δεν θα πει «όχι» η Μπόκα εάν υπάρξει μια πρόταση που θα την ικανοποιεί.
Ο παίκτης θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και μεταπηδήσει από την Λατινική Αμερική στην Ευρώπη.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.