Έχουμε ήδη πρωταθλητή στο ΝΒΑ: Ο Τόρι Κρεγκ έχει το δικαίωμα να πάρει το δαχτυλίδι ό,τι και να γίνει στους τελικούς

Έχουμε ήδη πρωταθλητή στο ΝΒΑ: Ο Τόρι Κρεγκ έχει το δικαίωμα να πάρει το δαχτυλίδι ό,τι και να γίνει στους τελικούς

Μετά την επικράτηση των Μιλγουόκι Μπακς επί των Ατλάντα Χοκς με 4-2 στους τελικούς της Ανατολής, ο μπασκετμπολίστας των Φίνιξ Σανς σίγουρα πανηγύριζε... μόνος του

craig
Μια ιστορία σαν αυτές που μόνο ο «μαγικός κόσμος του NBA» μπορεί να προσφέρει ήρθε στην επιφάνεια μετά την πρόκριση της ομάδας του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους NBA Finals.

Συγκεκριμένα ο Τόρι Κρεγκ έχοντας παίξει 18 παιχνίδια με τα Ελάφια τη φετινή σεζόν πριν και μετακομίσει στο Φίνιξ, έχει το δικαίωμα να παραλάβει το δαχτυλίδι του πρωταθλητή ακόμη κι αν είναι η ομάδα του Γιάννη εκείνη που θα πανηγυρίσει τον τίτλο.

Όσον αφορά το πρόσφατο παρελθόν, μια ανάλογη περίπτωση είχαμε συναντήσει στο κορυφαίο μπασκετικό πρωτάθλημα του κόσμου και το 2016, όταν ο Άντερσον Βαρεζάο αρνήθηκε την... τιμή ως παίκτης των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, αφού ο Λεμπρόν Τζέιμς είχε χαρίσει στους Κλίβελαντ Καβαλίερς το πιο παλικαρίσιο πρωτάθλημα... ever, παίρνοντας το όπλο του και ολοκληρώνοντας την επική ανατροπή από 3-1 σε 4-3 εις βάρος της ομάδας των σχεδόν ασταμάτητων τότε, Στεφ Κάρι, Κλέι Τόμπσον, Ντρέιμοντ Γκριν και Αντρέ Ιγκουοντάλα.

Μένει να φανεί ποιος θα κερδίσει στο γήπεδο και τι πρόκειται να κάνει ο δουλευταράς περιφερειακός σε περίπτωση που η ομάδα του δεν φτάσει στην κορυφή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης