O Μάτζικ Τζόνσον έπλεξε το εγκώμιο του Γιάννη Αντετοκούνμπο: Είναι ηγέτης, οι Μπακς φαβορί για τον τίτλο

O Μάτζικ Τζόνσον έπλεξε το εγκώμιο του Γιάννη Αντετοκούνμπο: Είναι ηγέτης, οι Μπακς φαβορί για τον τίτλο

«Ο Γιάννης πρέπει να κερδίσει μερικούς ακόμη αγώνες για να προκριθεί στους τελικούς, όμως φέτος είναι ο καλύτερος Αντετοκούνμπο που έχουμε δει γιατί εκτός από την κυριαρχία και την απόδοσή του, είναι και ηγέτης», υποστήριξε ο άλλοτε σταρ των Los Angeles Lakers

magic_johnson
Ο Μάτζικ Τζόνσον συνεχίζει να απολαμβάνει τις ομορφιές του Ιονίου πελάγους φροντίζοντας να προβάλλει πολλά από τα στιγμιότυπα των διακοπών του μέσα από τα social media, όπου τον ακολουθούν πάνω από 7 εκατ. followers. 

Η κάμερα του τηλεοπτικού σταθμού Ionian Channel τον συνάντησε στην Ιερά Μονή του Αγίου Διονυσίου στη Ζάκυνθο και ο Μάτζικ μίλησε για τον «Greek Freak» Γιάννη Αντετοκούνμπο ενώ εμφανίστηκε βέβαιος ότι οι Μιλγουόκι Μπακς θα κατακτήσουν το δαχτυλίδι του NBA. 

Ζάκυνθος | Διακοπές στο νησί για τον θρυλικό "λιμνάνθρωπο" Magic Johnson

«Οι άνθρωποι είναι υπέροχοι, το φαγητό πολύ καλό. Περάσαμε όμορφα στην Ελλάδα, σας ευχαριστούμε πολύ. Έχω έρθει σε τέσσερα νησιά και θα συνεχίσουμε για ακόμα τρεις ημέρες. Ο Γιάννης πρέπει να κερδίσει μερικούς ακόμη αγώνες για να προκριθεί στους τελικούς, όμως φέτος είναι ο καλύτερος Αντετοκούνμπο που έχουμε δει γιατί εκτός από την κυριαρχία και την απόδοσή του, είναι και ηγέτης. Γι' αυτό πιστεύω ότι είναι το φαβορί για να κατακτήσει το πρωτάθλημα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο θρυλικός Μάτζικ. 



Ειδήσεις σήμερα:

Η απολογία του ελαιοχρωματιστή: Μπήκε στην Πινακοθήκη από ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα, πήρε τους πίνακες, έφυγε με... ταξί

Moderna: Αποτελεσματικό το εμβόλιο έναντι της μετάλλαξης Δέλτα

Στα 605 τα νέα κρούσματα - 204 οι διασωληνωμένοι, 13 θάνατοι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης