Παναθηναϊκός: Θέμα χρόνου η ανακοίνωση Πρίφτη

Παναθηναϊκός: Θέμα χρόνου η ανακοίνωση Πρίφτη

Ο Δημήτρης Πρίφτης θα είναι ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού καθώς απομένουν μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις για να... πιάσει δουλειά στους «πράσινους» για τα επόμενα δύο χρόνια

priftisss
Από τη στιγμή που ολοκληρώθηκε το τυπικό κομμάτι για το «διαζύγιο» με τον Όντεντ Κάτας όπως σας είχε ενημερώσει το Gazzetta, ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να επισημοποιήσει και τη συμφωνία με τον Δημήτρη Πρίφτη.

Ο 53χρονος τεχνικός θα αποτελέσει τον νέο προπονητή των «πρασίνων» και δεν αποκλείεται την Παρασκευή (25/6) να υπάρξει και η επίσημη ανακοίνωση για την πρόσληψή του! Άλλωστε ο Πρίφτης ήταν από την πρώτη στιγμή η επιλογή του Παναθηναϊκού για τον «πράσινο» πάγκο, ακόμη και μετά το τέλος της συνεργασίας με τον Γιώργο Βόβορα τον περασμένο Ιανουάριο.

Από την ώρα που θα επισημοποιηθεί η συμφωνία Παναθηναϊκού και Πρίφτη για τα δύο επόμενα χρόνια, είναι δεδομένο ότι θα ξεκινήσει άμεσα και η δουλειά για την ενίσχυση του ρόστερ ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν. Είναι δεδομένο ότι ότι οι «πράσινοι» θα κινηθούν για έξι ξένους, αν και υπάρχει εκκρεμότητα στο θέμα του Χάουαρντ Σαντ-Ρος και την έκδοση ελληνικού διαβατηρίου.

Ο Κουβανός φόργουορντ προσπαθεί να πάρει στα χέρια του ελληνικό διαβατήριο (σ.σ. η σύζυγός του είναι Ελληνίδα) ωστόσο τίποτα δεν θεωρείται σίγουρο καθώς δεν πρόκειται για μια εύκολη διαδικασία. Ακόμη κι έτσι, υπάρχει η σκέψη να αποκτήσει ο Παναθηναϊκός άλλους έξι ξένους. Κάτι που θα φανεί στην πορεία των μεταγραφικών κινήσεων η οποία θα εξαρτηθεί και από την απόφαση του Ιωάννη Παπαπέτρου.

Ο Έλληνας φόργουορντ αναμένεται να πάρει την οριστική του απόφαση αμέσως μετά την επιστροφή του από τη Γερμανία, ενώ είναι δεδομένο ότι και ο νέος προπονητής θα μιλήσει μαζί του εξηγώντας το πλάνο και τις σκέψεις του για τη στελέχωση του ρόστερ. Άλλωστε για τον Παπαπέτρου τον πρώτο λόγο θα παίξει η προοπτική της νέας σεζόν και η δυναμική που θα έχει ο Παναθηναϊκός ώστε να είναι ανταγωνιστικός και στην EuroLeague.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα

Απίστευτο: Ερχονται αγωνιστικά στο κέντρο της Αθήνας - Για πρώτη φορά

Ολυμπιακός: Προβάδισμα του Βάτσλικ για τη θέση του Σα

EURO 2020: Αυτά είναι τα ζευγάρια των «16» - Πρεμιέρα το Σάββατο - Ημερομηνίες και ώρες διεξαγωγής των ματς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης