Πλήγμα στην Τουρκία: Χωρίς Λάρκιν στο Προολυμπιακό
Xωρίς τονΣέιν Λάρκιν θα παραταχθεί να αγωνιστεί στο Προολυμπιακό του Καναδά
Τεράστιο πλήγμα για την Τουρκία. Ενώ αρχικά ο Σέιν Λάρκιν βρισκόταν στην αποστολη της ομάδας για τη Βιτόρια και το Προολυμπιακό τουρνουά, τελίκά δεν θα μπορέσει να την ενισχύσει.
Ο παίκτης τηςΕφές αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού που δεν τον αφήνει να παίξει στο τουρνουά του Καναδά.
Άρα πλέον στην αποστολή μένουν οι: Σενγκούν, Ογκουρλού, Τουντσέρ, Οσμάν, Ιλιασόβα, Κορκμάν, Οζντεμίρογλου, Μαχμουτογλου, Μπιρσέν, Γιουρτσεβέν, Κάμπατσα, Σανλί, και Χαζέρ.
Οι Τούρκοι θα αντιμετωπίσουν αρχικά την Τσεχία και την Ουρουγουάη, ενώ στον άλλο όμιλο βρίσκονται η Εθνική μας, η Κίνα και οι οικοδεσπότες Καναδοί.
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.