NBA - Βίντεο: Η μυθική 40αρα του Αντετοκούνμπο κόντρα στους Νετς

NBA - Βίντεο: Η μυθική 40αρα του Αντετοκούνμπο κόντρα στους Νετς

Οι Μπάκς στους τελικούς της Ανατολής - «Η δουλειά δεν έχει τελειώσει - Ήταν μια εξουθενωτική σειρά - Έπρεπε να δώσουμε τα πάντα για να γίνουμε μεγάλοι» τόνισε ο Αντετοκούνμπο μετά τον θρίαμβο επί των Νετς

giannis-art
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έδωσε ακόμα ένα show στη σειρά κόντρα στο Μπρούκλιν στην πιο κρίσιμη ώρα. Τελείωσε την αναμέτρηση με 40 πόντους, 13 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 1 μπλοκ και 15/24 σουτ, στέλνοντας τα... ελάφια στους τελικούς της περιφέρειας.

Οι ηγέτες μιλούν στα μεγάλα ματς και ο Greek Freak ήταν εκπληκτικός στο κρισιμότερο ματς των Μπακς φέτος μέχρι το επόμενο.

Απολαύστε τις καλύτερες στιγμές του...

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cc84shubrkbl-se)


«Εξουθενωτική σειρά - Έπρεπε να δώσουμε τα πάντα»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν ήθελε να βρίσκεται εκεί. Έπρεπε να είναι στα αποδυτήρια. Για να πανηγυρίσει τη μεγάλη πρόκριση των Μιλγουόκι Μπακς στους τελικούς της Ανατολής στο Game 7 κόντρα στους Μπρούκλιν Νετς!

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cc84yqnie6bd-se)
Κλείσιμο


Οι δηλώσεις ήταν κάτι που τον αφήνει μάλλον αδιάφορο, στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Ο Giannis στάθηκε στην ομάδα: «Ξέραμε ότι έπρεπε να αγωνιστούμε ως ομάδα. Να αμυνθούμε και να επιτεθούμε ως ομάδα. Αυτό κάναμε. Κρατήσαμε τη συνοχή μας, μολονότι μείναμε πίσω με 2-0. Αγωνιστήκαμε κόντρα στις πιθανότητες, είμασταν ανταγωνιστικοί και φτάσαμε στη νίκη».

Παράλληλα, ο Γιάννης ρωτήθηκε για τη δήλωσή του, πριν από λίγες ημέρες, όπου χαρακτήριζε τον Κέβιν Ντουράντ ως τον καλύτερο παίκτη στην κόσμο. «Ακόμα είναι», διαπίστωσε ο Αντετοκούνμπο.

Και συνέχισε, μιλώντας για τη σειρά: «Ήταν εξουθενωτική, αλλά αξίζει. Αύριο θα πονάμε, αλλά αν θέλουμε να γίνουμε μεγάλοι... Έπρεπε να δώσουμε τα πάντα, να παίξουμε καλό μπάσκετ και στον επόμενο γύρο. Το μήνυμα εδώ είναι ότι η δουλειά δεν έχει τελειώσει. Κάναμε ένα σπουδαίο βήμα ως οργανισμός, οπότε πρέπει να απολαύσουμε τη στιγμή αλλά σύντομα να δούμε τον επόμενο αντίπαλο και να συγκεντρωθούμε σε αυτόν. Δεν μπορώ να βλέπω το μέλλον, δεν μπορώ να το προβλέψω. Αυτό που ξέρω είναι ότι θα κάνουμε το σωστό, θα παλέψουμε, θα παίξουμε σωστό μπάσκετ, θα το απολαύσουμε. Αν το αποτέλεσμα είναι καλό ή όχι, δεν μπορώ να το γνωρίζω.

Ευχαριστώ τους Έλληνες που ήρθαν απόψε, ήταν περίπου 1000 και μας βοήθησαν πολύ να πάρουμε τη νίκη. Συγχαρητήρια και στους Νετς γι' αυτή τη σειρά.».


Πηγή: Gazzetta

Ειδήσεις σήμερα 

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Στην Ευελπίδων ο 32χρονος πιλότος - Πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Τρίτη

ΕΛ.ΑΣ: Διατάχθηκε κατεπείγουσα ΕΔΕ για τον συνδικαλιστή Μπαλάσκα

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τα μυστικά της Καρολάιν - Ούτε η μητέρα της δεν γνώριζε τι βίωνε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης