Στίβος: Άνετη πρωτιά ο Τεντόγλου με άλμα στα 8,38μ. στο Κλουζ

Στίβος: Άνετη πρωτιά ο Τεντόγλου με άλμα στα 8,38μ. στο Κλουζ

Ο Μίλτος Τεντόγλου έδωσε το 12αρι στην Ελλάδα με άλμα στα 8,38μ. στο Κλουζ

miltostntoglouu
Ο Μίλτος Τεντόγλου είναι ο αθλητής από τον οποίο η εθνική ομάδα στίβου περίμενε το 12αρι στην πρώτη ημέρα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ομάδων για την πρώτη κατηγορία.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cc7uvtk6zrwp-sf)


Και ο άλτης του Γιώργου Πομάσκι δεν απογοήτευσε την αποστολή καθώς καθάρισε το αγώνισμα του μήκους από την πρώτη κιόλας προσπάθεια.

Με άλμα στα 8,27μ. κάτω από έντονη βροχή μάλιστα, κέρδισε τον αγώνα και μετά συνέχισε για την μεγάλη επίδοση. Εκανε αρχικά άκυρο και μετά «πέταξε» στα 8,38μ. στην τρίτη του προσπάθεια, ενώ άφησε την τέταρτη προσπάθεια.



Εξαιρετικές Πόλακ και Καρύδη

Εξαιρετική παρουσία είχαν η Ελένη Πόλακ και η Σπυριδούλα Καρύδη σε επί κοντώ και τριπλούν αντίστοιχα.

Η Πόλακ κατέκτησε την δεύτερη θέση με άλμα στα 4,60μ., άλμα που πέρασε με την δεύτερη θέση. Θα μπορούσε να διεκδικήσει και την πρώτη, αλλά λόγω ενός τραυματισμού δεν συνέχισε τον αγώνα, τον οποίο κέρδισε η Ελβετίδα Μόζερ με 4,65μ. Τέταρτη έμενε η Μπένγκτσον με 4,45μ. στην έκπληξη του αγώνα, με την Πόλακ πάντως να δείχνει πως είναι έτοιμη για να διεκδικήσει συμμετοχή στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων, αν είναι απολύτως καλά.

Κλείσιμο
Στο τριπλούν η Σπυριδούλα Καρύδη έκανε 13,96μ. στο τρίτο της άλμα μετά από δύο άκυρα. Πέρασε στην τρίτη θέση και στο τελευταίο άλμα πήγε για την μεγάλη επίδοση.

Την έκανε καθώς «πέταξε» στα 14,13μ. και προσωρινά πέρασε πρώτη. Όμως η Φινλανδέζα Σάλμινεν πέταξε στα 14,63μ. και η Λευκορωσίδα Σκβάρτσοβα με 14,12μ. πέρασε δεύτερη καθώς νωρίτερα είχε κάνει κι αυτή 14,13μ., όσο και η Καρύδη δηλαδή, παίρνοντας τους 11 βαθμούς όμως λόγω καλύτερης δεύτερης προσπάθειας, αφήνοντας τρίτη την Ελληνίδα.

Στο ύψος ο Κώστας Μπανιώτης με 2,23μ. μπορεί να μην έβγαλε την επίδοση που θα ήθελε, όμως έδωσε 10 βαθμούς στην ελληνική ομάδα, κάνοντας και με το παραπάνω την δουλειά του, χάρη στην εμπειρία του.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα 

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Στην Ευελπίδων ο 32χρονος πιλότος - Πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Τρίτη

ΕΛ.ΑΣ: Διατάχθηκε κατεπείγουσα ΕΔΕ για τον συνδικαλιστή Μπαλάσκα

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τα μυστικά της Καρολάιν - Ούτε η μητέρα της δεν γνώριζε τι βίωνε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης