Europa Conference League: Με Αστάνα ο Άρης, Βελέζ ή Κόλερεϊν ο αντίπαλος της ΑΕΚ
Στην παρθενική έκδοση του Europa Conference League από ελληνικής πλευράς πρώτοι ρίχνονται στη μάχη Άρης και ΑΕΚ από τον 2ο προκριματικό γύρο - Η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα αντιμετωπίσει την Αστάνα από το Καζακστάν και η Ένωση με το νικητή του ζευγαριού Βέλεζ (Βοσνία)-Κόλερεϊν (Ιρλανδία) - Οι αγώνες θα γίνουν 22 και 29 Ιουλίου
Ανεπίσημη σέντρα στο νεοσύστατοEuropa Conference League με την κλήρωση του 2ου προκριματικού γύρου όπου μετέχουν Άρηςκαι ΑΕΚ - Οι κίτρινοι της Θεσσαλονίκης θα αντιμετωπίσουν την Αστάνα από το Καζακστάν (πρώτο ματς εκτός έδρας) ενώ η Ένωση θα κοντραριστεί με το νικητή του ζευγαριού Βέλεζ (Βοσνία)-Κόλερέινν (Βόρειος Ιρλανδία).
Κι αν τελικά προκύψει ως αντίπαλος η Βέλεζ θα είναι πραγματικά ένα σπουδαίο παιχνίδι καθώς από την ομάδα του Μόσταρ απέκτησε πριν από 44 χρόνια τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, ενώ ο Σέρβοελληνας είχε ξεκινήσει και την προπονητική του καριέρα από εκεί πριν βρεθεί στον πάγκο της Ένσωης.
Με την ΑΕΚ να είναι στους ισχυρούς όποια από τις δύο ομάδες αντιμετωπίσει θα είναι το απόλυτο φαβορί, ενώ τηρουμένων των αναλογιών η κλήρωση είναι καλή και για τον Άρη που απέφυγε πιο δυνατούς αντιπάλους.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Η Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη και η Τίνα Κίκιζα βρέθηκαν στην ίδια κουζίνα, έβαλαν τις ποδιές τους και ετοίμασαν μια αυθεντική σπετσιώτικη συνταγή με αφορμή το φετινό Spetses Mini Marathon
Νέες σειρές, μεγάλες κινηματογραφικές επιστροφές, podcasts που μας βάζουν στα παρασκήνια αγαπημένων ιστοριών και, φυσικά, τα 78α Emmy Awards συνθέτουν έναν Σεπτέμβριο γεμάτο επιλογές στο Vodafone TV